Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lombikos kismamák! Volt már,...

Lombikos kismamák! Volt már, hogy ET+9,10 napokon negatív volt a tesztetek és utána lett csak pozitív? SOS!

Figyelt kérdés
Köszi.
2010. febr. 17. 07:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem csináltam én tesztet. Nem mertem. De valószínűleg nekem is ez lett volna, mert amikor a 9. napon barnázással visszamentünk a dokihoz, a hcg 25 volt csak.

Rá két napra alig 40-et mutatott az eredmény, ezért kaptam egy kis rásegítést, hogy valamerre eldőljön a dolgom, baba-e vagy sem. 4 nappal később 350 lett!!!!

Szóval bízz! NE add még fel! Majd írd meg esetleg, mi lett!

Drukkolok!

2010. febr. 17. 08:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én se értem, miért ekll 14. nap előtt tesztelni...

Nekem még a 14. napon is kétséges volt az eredmény, rá pár napra lett tuti.

2010. febr. 17. 08:19
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem feltétlenül az értelem tárgykörébe tartozik az, hogy valaki előbb tesztel. Ez inkább érzelmi dolog. Teszem azt értelmes ő is, csak türelmetlen. Nem mondom, hogy nem lehet okosabban viselkedni de aki lombikot csinált az bizonyára ismeri ezt az érzést.

2010. febr. 17. 08:43
 4/14 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Köszönöm a drukkot. Aranyos vagy.:)

2010. febr. 17. 08:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A lombikos anyuka vagyok:

Valóban ez nem értelem, hanem érzelem kérdése.

De én rettegtem a negatív teszteredménytől. Meg a pecsételés is elvette a kedvem tőle. Pedig az volt a beágyazódás.

HAJRÁ!

2010. febr. 17. 09:09
 6/14 anonim ***** válasza:
63%

Hát, ha neked jó, hogy most akkor meg jól elkeseredtél és elbizonytalanodtál...

A teszt ebben az időben semilyen eredményt nem mutat, fizikailag még túl korán van, ezért nem is igen mutathat.

Épp ezért nem érdemes az érzelmek miatt tesztelni, hiszen csak még rosszabb lett neked, és ez előre várható volt. No, mindegy, ez a te dolgod.

Tesztelj két hét elteltével, de még jobb, ha bírod még egy kicsit és 16-17 nap után tesztelsz. Az az eredmény már biztosnak tekinthető.

2010. febr. 17. 09:15
 7/14 A kérdező kommentje:

Az elkeseredés természetesen nem jó.

Én a GYK-n elég régóta irogatok, megpróbálva a válaszaimat jóindulattal és segítőkészséggel megformálni.

Sosem jut eszembe, hogy a válaszom hangnemében 'kiskorusítsak' valakit azért, mert nem értek vele egyet, pláne ha irracionális (vagy itt: inkább nem a Nagykönyv szerint helyes) viselkedését egyébként emberileg megértem.

Nem is akarom senki érzelmi megértésének határait feszegetni, így: köszönöm a válaszodat, boldog babavárást!

2010. febr. 17. 09:26
 8/14 A kérdező kommentje:

Kedves harmadik válaszoló!

Nagyon köszönöm. Én is drukkolok még.:)

2010. febr. 17. 09:27
 9/14 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Ez még simán lehet pozitív. Én is ilyen tesztelgetős vagyok, megértelek :)

Biztos nagyon nehéz most türelmesnek lenned és várni, de egyenlőre sajnos csak ezt tudod tenni!

Drukkolok!!!

(és ne legyél ilyen érzékeny, nem írtak semmi olyat, amire így kellene reagálnod, remélem ez egy terhességi tünet lesz :) )

2010. febr. 17. 09:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, csupán azért értetlenkedtem, mert magadnak rosszat tettél, hiszen most idegeskedsz (reméljük, feleslegesen...).

Nézd meg, itt is válaszoltam, értetlenkedtem, aztán anyuka elmagyarázta és kész. Hátha van rá logikus magyarázat. Ha nincs, az se baj...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Mégegyszer bocsi, ha megbántottalak volna, nem állt szándékomban! Csak annyi a szándék, hogy ne idegeskedj és ne tesztelj addig, amíg attól csak idegeskedni fogsz!

2010. febr. 17. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!