Valakivalaki0203 kérdése:
Nekem olyan problémám van, hogy a barátommal úgy szexeltünk, hogy menstruáltam. Nagyon félek, mert pont 2 hét után jöttek a fájásaim, derék fájás, sok pisilés és hányingerem van. Sok választ kérek, hogy menstruálció alatt is lehet teherbe esni? :/
Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 19:33
11/24 anonim válasza:
Kérdező, te a hüvelyeddel pisilsz? Ha nem, akkor nem ér semmit...
12/24 A kérdező kommentje:
Nem magamtol talalom ki az ilyeneket,hogy utana pisilni kell:)
Ha nem tudsz normalis valaszt adni,akkor legyszi ne kommentelj,koszi..
2017. febr. 8. 18:13
13/24 anonim válasza:
Igaza van pedig. Elhiszem,hogy nem magadtól találod ki,de ez nem véd a terhességtől,sem az ha "kimosod" magad. A pisilést szex után azért javasolják,hogy a húgycsőbe nehezebben kerüljenek bacik,amik rád kerülhetnek közben a párodról. Ha nem akarsz teherbe esni,mindenképpen fogamzásgátlást kell használni (óvszer,tabletta,hüvelygyűrű,spirál) annyi féle létezik már,légy kicsit felelőségteljesebb ha már szexelsz és vigyázz magadra.
14/24 A kérdező kommentje:
Teljes mertekben igazad van,koszonom a valaszodat! Megprobalok mostantol oda figyelni,mert igazabol nem nagyon vagyok tapasztalt ezekben,18 eves vagyok,es par honapja veszitettem el a szuzessegem..
2017. febr. 8. 19:39
15/24 anonim válasza:
Kérdező, az a fiú, akinél a pisilés kimoshatja a spermákat. Ha behatolás van, és benned megy el, akkor olyan mélyre jutnak amit nem tudsz kimosni, sőt, a vízsugárral esetleg még segíthetsz is nekik a bejutásban. Ilyenkor csak esemény utáni marad, vagy pedig a védekezés.
16/24 A kérdező kommentje:
Hany szazalek esely van ra,hogy terhes vagyok kb.? Mert a tesztet megcsinalni felek!🙈
2017. febr. 8. 19:56
17/24 anonim válasza:
ezt nem lehet megmondani. Hiába mondjuk hogy 99% esélyed van arra hogy megúszd, ha te beleesel abba az egy százalékba aki terhes lesz, így azt is hiába mondjuk hogy 1%, ha te beleesel és terhes leszel. Én is úgy tudtam hogy nem lehet teherbe esni, nekem mégis sikerült.
18/24 A kérdező kommentje:
Es meg az a nagy bokkeno,hogy nem tudom,hogy mondjam el anyanak! :/
Megertene,mert mindent megbeszelek vele,o a legjobb baratnom:)
De szegyenlem magam:/ 18 evesen terhesnek lenni?😦😞
2017. febr. 8. 20:10
19/24 anonim válasza:
Én azt mondom,próbálj kicsit megnyugodni,vegyél egy tesztet,ha megcsinálod attól még nem leszel terhes,sem kevésbé terhes. Ha nagyon rástresszelsz attól is késhet. Aztán ha ezt megúszod,figyelj a védekezésre jobban. Ha anyuddal jóban vagytok biztos segít kiválasztani a neked legmegfelelőbb módszert is. A lényeg bárhonnan hallod ne hidd el,hogy ha forró vízbe ülsz,kimosod magad,pisilsz utána,felül vagy és kifolyik akkor nem lehetsz terhes. Ha védekezés nélkül szexelsz és pont telibe kapjátok a peteérést (ami a ciklus alatt bámikor lehet,ugyanis nem vagyunk gépek) akkor teherbe eshetsz.
20/24 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt:(
2017. febr. 8. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!