Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes vagyok és tegnap óta...

9 hetes vagyok és tegnap óta begörcsöl az alhasam pisilés közben! Utána nem sokkal el is múlik! Volt valakinek ilyen? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Hivtam az orvost,nem mondta mitől lehet csak hogy szedjek dupla magnéziumot! De azért aggódok hogy minden rendben van-e
2017. jan. 26. 13:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ez volt, elotte vesegyulladasom volt korhazba kezeltek. Kiengedtek ra 2hetre ez a fajdalom jott elo, elvileg kovem volt. Most 22 hetes vagyok es elmult :) nezesd meg magad azert, sok mas isvm okozhatja.
2017. jan. 26. 15:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyesmi pisilés közben-után. Én betudtam annak, hogy nyúlik odalent minden. :) 1-2 perc alatt el is múlt, kb a 15. héttől már egyáltalán nem érzek ilyesmit. Ha a doki is csak ennyit javasolt, akkor ne parázz rajta.
2017. jan. 26. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!