Aki lepény problémák miatt vérzett, meddig tartott a vérzés?
Hány napig?
És mi lett a kimenetele?
Köszönöm.
Nekem a 19,23 és 26.héten haematoma miatt vérzés, barnázás, és most a 30.héten vérzés, lepény miatt.
Nagyon kivagyok, a 19.héttől csak fekszem, a 26.óta kórházban, és mégis.
Nagyon ki kéne még húznom nekem is legalább 6 hetet.
Nekem 2x fordult elő, egyszer 12 hetesen, aztán 16.héten.
Mindkétszer csak reggel tapasztaltam néhány csepp vért, 1x. Azonnal mentünk be a párommal a kórházba, babával minden rendben volt csak a lepény teljesen fedte a méhszájat ezért véreztem kicsit. 18.hét után teljesen felkúszott a lepény a fundusba, így nem volt gond utána miatta.
Egészségesen született a 37.hétre. :)
Nagyon köszönöm.
Én is rettegek, hogy minden rendben legyen.
Nagyon szépen köszönöm.
Nagyon nehéz, rettegek minden wc-re menetelkor, állandóan a bugyimat lesem, mindig úgy érzem, gond van...
Nagyon nehéz. :(
És barátnődnél is ez volt a gond?
Én most hétfőn véreztem, meg tegnap megint nagyon.
30+2 vagyok, még minimum 4 hetet kéne kibírnom.
Tényleg csak fekszem, wc-re megyek ki, mégis.
Szia! Hát ez nagyon nem jó hír, remélem, hogy azóta egy kicsit csökkent a vérzés. Nagyon jó lenne, ha bírnátok még egy kicsit, csak az Anyukák képesek a csodákra és ezt így hidd is el nekem. Téged ne érdekeljen semmi más, csak hogy próbáld még egy kicsit kibírni. Ha 3-al kezdődik, akkor már kezd jó lenni. A barátnőm - csak abban a két hétben míg mi egymás mellett feküdtünk a terhespathológián - ha jól emlékszem kétszer volt bent a szülőszobán visszatartáson. Harmadjára már külön jöttek ki, a Pici a PIC-re ment és hát bent volt egy pár hetet. (32. hétben jártak)
Ahogy Te most vagy, csak az orvos fogja látni azt a pontot amíg engedi az eseményeket történni. Egy bizonyos ponton meg azt fogja mondani, hogy akkor most beavatkozok és befejezi a terhességet. Te ebben úgy tudsz együttműködni, hogy fekszel megpróbálsz megnyugodni, kitolva így azt a pontot, hogy be kelljen avatkozni és nagy szerencsével el is juthattok a 36. hétbe. Minden nap ajándék!!! Szorítok Neked!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!