Kismamak akiknek terhesseg vagy szules utan aranyere lett hogy mult el?
Figyelt kérdés
Tudom hogy van intim torna de nem nagyon talalok gyakorlatokat. Irjatok mar par gyakorlatot vagy a mivel elmult Sajnos nalunk nincsenek ilyen treningek.2017. febr. 6. 07:29
1/6 anonim válasza:
Sehogy. Az aranyér ott lesz, amíg ki nem műtteted.
Egyéb módszerekkek csak a tünetmentességet érheted el ideig óráig. Kúp, krém (nekem Hemoroid). Az intimtorna is csak ebben segít.
2/6 A kérdező kommentje:
De az intimtorna milyen gyakorlatokat takar?
2017. febr. 6. 07:42
3/6 anonim válasza:
Ezt nem lehet leírni. Én gyógytornászhoz jártam. Ezt nem szabad saját szakallra csinálni. Nálam volt olyan gyakorlat, ami rosszul rögzült. Egy hét alatt a borsónyi aranyerem diónyi lett...
4/6 anonim válasza:
Sajnos az aranyeret csak ideig-óráig lehet múlasztani.
Szülés után én is hetekig szenvedtem vele, glicerines kúpot használtam, az megkönnyítette a nagydolgot.
Utána pedig Reparon kenőcsöt, és változtattam valamennyit az étrendemen, igyekszem minél több természetes rostot enni, és ez segített igazán, meg persze a sok folyadék!
5/6 anonim válasza:
Nekem csak simán elmúlt magától (gondolom nem teljesen, de visszahúzódott és nem fáj azóta). Ezt annak tudom be, hogy a szülés és a terhesség volt a "rendkívüli" állapot, tehát az provokálta ki a rosszabbodást, de amin helyreállt az eredeti állapot, úgy ez is.
6/6 anonim válasza:
Nem múlt el. Kenőcsöt kaptam rá, az jó lenne elvileg, de nem kenem mindennap. Dokihoz kéne menni vele, komolyabban kéne venni, sajnos halogatom. Júniusban szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!