Mi a véleményetek a Barnabás névről?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 16:22
1/22 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Nem tudok egy kisbabát elképzelni ilyen névvel csak egy 50 éves válalkozót.
6/22 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! Ha a macskámat már nem neveztem volna el így, akkor most a fiamat hívnák így:)
7/22 anonim válasza:
Az én kisfiamat így hívják,aki most 15 hónapos.Szerintem sokkal jobb ,mint a sok tucatnév pl.Bence,Noel,Dominik.Mi kisvárosban lakunk és csak az én gyerekemet és egy másik babát hívnak így.Az elsőnek üzenem,hogy az jobb,ha felnő a gyerek és úgy nevezik Bence bácsi.Amit írtál az fordítva is igaz.Amúgy én már kérdeztem ezt a kérdést egyszer, az egyéb kérdésekben és mindenkinek nagyon tetszett.
8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazság szerint nekem nagyon tesztett ez a név, és még tetszik is, de most egy picit elbizonytalanodtam. Nem akarok kitolni a saját gyerekemmel, ha ez tényleg nnyira béna lenne. Bár én nem gondolom így. Egyébként nekem is éppen ez a problémám, amit az utolsó válaszoló írt. A Bence is szép név, nekem legalábbis tetszik, de nem akarom hogy legyen belőle 3 egy osztályban.
2010. máj. 7. 17:50
9/22 A kérdező kommentje:
Nyilván babához elég komoly,ebben teljesen igaza van az elő válaszolónak, de szerintem becézve aranyos. Pl: Barni, Barnus.
2010. máj. 7. 17:52
10/22 A kérdező kommentje:
Várom a további válaszokat. És nagyon örülök a kritikának is.
2010. máj. 7. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!