Mit gondoltok a Barnabás névről? Becézve: Barnus, Barna
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 22:40
1/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Barni-ként is :)
2/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik annyira, hogy a sajat gyerekemet igy hivjam. Ismerosok fiat igy hivjak, es illik is ra, de a vezeteknevukkel is jol hangzik.
3/9 anonim válasza:
22 hónapos fiamat így hívják.Nagyon tetszik.
4/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de sajnos a vezetéknevünkhöz abszolut nem illik, így nem volt nálunk esélyes.
5/9 anonim válasza:
Ha nagy valószínűséggel Barna hajú lesz, akkor adnám, de egy szőke vagy vörös hajú gyerek vicces egy Barna névvel, nem illik hozzá!
6/9 anonim válasza:
Akit én ismerek szőke és nagyon aranyos Barnus!
7/9 anonim válasza:
Tesóm kisfiam szőke hajú Barnabás,Barninak becézik.Nem furcsa és tetszik,nálunk is számításba jött mint név.:)
8/9 anonim válasza:
Az öcsémnek ez a második neve, és mindig sajnáltam, hogy ezt nem használja, mert szerintem nagyon szép név.
9/9 anonim válasza:
Nem szeretem az ilyen neveket >.<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!