7 hetes múltam, és hétvégén megyek orvoshoz, akkor már tutira lenni kell a babának szívhangnak, ugye?
Nagyon aggódom, 5,5 hetesen voltam először orvosnál, akkor még nem volt. Viszont a testvéremnek így ment el a babája, hogy nem volt szívhang egyáltalán.
Ha esetleg nem lenne szívhangja, azt lehet érezni? Van valami tünete?
Szia!Én a héten voltam uh-on és 7 hetes terhes vagyok.Már hallottam a babóca szívét.Szerintem már Te is hallanni fogod.És ne aggódj,nem lesz semmi baj,ne gondolj rosszra.Szép babavárást.
7 hetes mami
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat és a biztatást! Már alig várom, hogy halljam, amikor a petezsákot megláttam, már akkor is majdnem elájultam a meglepődéstől, hogy tényleg sikerült!! És annyira örültem, hogy az sem érdekelt, hogy a doki finoman szólva közölte, hogy kövér vagyok és diétázzam, csak nevettem rajta.
Mindenkinek boldog babavárást és még1x köszönöm!!
Akkor már kell lennie szívhangnak. De ha nem is lenne, akkor már pulzálna a szívcső, ami arra utal, hogy pár nap múlva beindul majd a szívműködés.
Nekem 5 hetesen és 6 naposan már pulzált a szívcső, 8 hetesen és 6 naposan pedig már dobogott a szíve.
Annak sajnos semmi jele nincs, ha nem indul meg a szívműködés, de erre ne is gondolj! Minden a lehető legnagyobb rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!