Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most tudtam meg, hogy babát...

Most tudtam meg, hogy babát várok. Mikor érdemes elmenni a dokihoz, hányadik héten?

Figyelt kérdés
2008. okt. 10. 07:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia.ÉN mikor teszteltem az elmaradt menzi után 2.dik napon,rá 2hétre mentem dokihoz és utána uh-ára.Akkor voltam 6hetes,és szívhang is volt :)Gratulálok

Minden jót,boldog babavárást

36hetes kismama

2008. okt. 10. 07:20
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Szia. A hetedik héten már van szívhang, akkor a legjobb elmenni. Bár én elmentem amint megtudtam, mert volt méhenkívűli terhességem, és ha az nem derül ki időben, életveszélyes is lehet. Gratulálok, minden jót! 33 hetes kismama.
2008. okt. 10. 07:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,akkor még várok inkább 2 hetet, mert szeretném már hallani a pici szívdobogását is!
2008. okt. 10. 07:24
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Én is két és fél héttel az elmaradt mensi után mentem és már volt szívhang.
2008. okt. 10. 07:41
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Én korán mentem el a dokihoz ( 5 tesztet csináltam),de nem látott még semmit. Ezért kicsit csalódott voltam, de mikor legközelebb mentem már volt szívdobogás! Olyan jó volt. 6-7 héten mentem vissza!
2008. okt. 10. 07:47
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

A kimaradt mensi után 2 héttel, akkor már lesz szívhang is!

Gratulálok!

2008. okt. 10. 09:25
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Minden kismama maga mérlegel,szerintem.Én nagyon aggódtam :),a baba előtt volt egy nőgyógyászati műtétem és emiatt az orvos alig egy hétre a telefonhívásom után már fogadott.A kíváncsiság és a félelem,az öröm arra késztettek volna amúgy is,hogy menjek.Én akkor még semmit sem tudtam arról,hogy szívhangot nézhetnek..stb... ebből kifolyólag nem is hallottam,láttam semmit sem a kis babszemen kívül...de már az is hatalmas élmény volt,hidd el!Szerintem nyugodtan mehetsz már most,ha időd engedi menj két-három hét múlva is,mert jobb megtudni minél előbb,hogy minden rendben megy!Üdv,27 hetes kismama
2008. okt. 10. 09:54
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Én a teszt elvégzése után másfél héttel mentem el, de csak azért mert akkora volt időpontom. Pár hónappal korábban be kellett jelentkeznem az éves vizsgálatra, és szerencsére pont úgy alakult, hogy addigra meglett a baba is. Szerintem érdemes kivárni azt a másfél - két hetet, hiszen nekem már 6 hetesen volt szívhang. Hihetetlen érzés látni, hogy egy pici babszem és dobog a szíve..

12 hetes kismami

2008. okt. 10. 10:26
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

Én 7 hetesen mentem el és akkor már volt szívhang is.

Gratulálok vigyázz magadra! 34 hetes pocis.

2008. okt. 10. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Én amikor teszteltem utána 2 nappal rögtön elmentem hogy a doki is mondja hogy tényleg baba.akkor volt 4-5 hetes.Igaz, hogy vissza kellett mennem két hét múlva újra dobogást hallgatni, de úgysem bírtam volna ki.

11 heteske

2008. okt. 10. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!