Most tudtam meg, hogy babát várok. Mikor érdemes elmenni a dokihoz, hányadik héten?
Szia.ÉN mikor teszteltem az elmaradt menzi után 2.dik napon,rá 2hétre mentem dokihoz és utána uh-ára.Akkor voltam 6hetes,és szívhang is volt :)Gratulálok
Minden jót,boldog babavárást
36hetes kismama
A kimaradt mensi után 2 héttel, akkor már lesz szívhang is!
Gratulálok!
Én a teszt elvégzése után másfél héttel mentem el, de csak azért mert akkora volt időpontom. Pár hónappal korábban be kellett jelentkeznem az éves vizsgálatra, és szerencsére pont úgy alakult, hogy addigra meglett a baba is. Szerintem érdemes kivárni azt a másfél - két hetet, hiszen nekem már 6 hetesen volt szívhang. Hihetetlen érzés látni, hogy egy pici babszem és dobog a szíve..
12 hetes kismami
Én 7 hetesen mentem el és akkor már volt szívhang is.
Gratulálok vigyázz magadra! 34 hetes pocis.
Én amikor teszteltem utána 2 nappal rögtön elmentem hogy a doki is mondja hogy tényleg baba.akkor volt 4-5 hetes.Igaz, hogy vissza kellett mennem két hét múlva újra dobogást hallgatni, de úgysem bírtam volna ki.
11 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!