4D-s uh-ra hányadik hét környékén érdemes elmenni?
Szia!Mi 22 hetesen voltunk és nagyszerű volt!Már olyan kisbabás volt!Sokan mondják,hogy még csonti meg ijesztő,de ez nem is igaz!Kis pufi fejecskéje volt már akkor!Nagyon aranyos volt!Ásított,evet,vakarózott na meg persze takargatta a fejét,de azért sikerült elkapni!HIHI
Itt mondták meg,hogy kislány a babánk!Egyébként meg 24-30.hétig mondják,hogy érdemes menni!Én nem bántam meg,hogy hamarabb mentünk!:-)26 hetes kismama
Szia!
Azt mondják a 28-30 hét között a legérdemesebb elmenni, mi 29 hetesen mentünk és nagy élmény volt.Sőt megnyugtató is.
/Z/
Szia!
Én 12+4 voltam amikor elmentem 4D-re mindenét lehetett látni, nagyon megnyugtató volt mert úgye ez az első genetikai uh-t 12 hét körül végzik.Nekem még többször lesz 4D mert cd -re felveszik a különböző fejlődési szakaszokat.(Előre kifizettem ,lehetett kérni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!