Hányadik héten érdemes elmenni 4D ultrahangra? Mi a véleményetek a győri györgy ultrahang rendelőről?
Szia,én 26+4hetesen voltam.és már nagyon szépen kivehető volt a babánk arca.meg is állapítottuk,hogy nagyon hasonlít a bátyjára :-)
Igaz én a kórházban voltam.De nem bántam meg.Bajcsai Mária csinálta,nagyon kedves,türelmes,és alapos volt.Csak ajánlani tudom.Nagyon rugalmasak voltak az időpontot illetően is.Nekem csak a péntek 4után felelt meg,és a kedvünkért bevállalta,pedig előttünk már nem volt senki.
Nem hiszem,sőt ahogy olvastam,a György UH sem olcsóbb.Ez 10ezer Ft,+ 500.- képenként.És itt kapsz hozzá leletet is,amit majd megmutathatod az orvosodnak is.Míg ez a másiknál nincs.Az csak egy sima babamozi.
Én csak ajánlani tudom!
A 25. hetet javasolják, mert akkor már formás, nem csak csont és bőr, viszont még nem olyan nagy, hogy ne férjem a képre.
Győrben nekem a kórházat javasolták, hogy ott a legjobb és legújabb a gép és a szakértők is a legjobbak, ott voltam 25 hetesen.
1.vagyok:
a 24-30.hét között javasolják.nekem a dokim azt mondta,hogy a 26-28.között menjek.mert akkor már szépen látszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!