10 napja késik,1 negativ teszt lehetek terhes?
január 25.-én kellet volna megjönnie, január 30.-án csináltam egy tesztet délutáni pisiből, negativ lett.
1 hete görcsölgetett a hasam, percenkent jartam a wcre mert azthittem megjött, azota szurdogal a hasam, es kicsit fel vagyok puffadva. fáradékonyabb vagyok, és ingerültebb, és a pulzusom is magasabb.
tudom tudom, mennyek el orvoshos de az orvosom csak 2 hét mulva tud fogadni.szerintetek van még remény?
ha a teszted negatív akkor mit gondolsz?:D
de amúgy nem lenne egyszerűbb védekezni...? mivel ezen izgulsz így gondolom nem védekezel.... megspórolnál egy rakat stresszt és aggodalmat...de a te dolgod.
Hosszabb ciklusok miatt később volt peteérésem így nekem is 5-8 napnyi késés mellett is negatív volt, de tüntetek voltak.
4(!) tesztet játszottam el, mind negatív lett. Aztán kb 2 hétnyi késés után mondta a férjem hogy teszteljünk egyet na és akkor pozitív lett! :) Szóval simán lehet 1-2 nap múlva pozitív is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!