Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Békéscsabai nőgyógyászokról...

Békéscsabai nőgyógyászokról várok tapasztalataitok alapján véleményeket?

Figyelt kérdés
Orvoskeresőben vagyok. Olyat szeretnék, aki lelkiismeretes, nem arrogáns, bármikor hívható, ha gond vagy kérdés merülne fel a terhességem alatt és első sorban szakmailag megbízható. Felmerült Ombódi, Baukó és Boros doktor, de velük sincs tapasztalatom. Szeberényihez jártam, de szülést már nem vállal. Köszönöm előre is a segítséget!
2017. febr. 4. 08:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Baukó dr-nàl szültem kétszer.Nem viszi túlzàsba a tàjékoztatàst.Mondjuk első gyereknél lenne a legfontosabb.Én màsodik és harmadik babàmat szültem nàla.De igy is lett volna amit szerettem volna hallani kérdezgetni kellett.Éjszaka közepén bejött szülésre.Viszont szülésnél se túl aktív kb utolsó pàr percnél volt ott.Velem szinte egyàltalàn nem kommunikàlt,nem biztatott.Magànrendelésre hozzàjàrtam.Nem hatàrozza meg mennyit kér a szülésért.Adsz amennyit gondolsz nem teszi szóvà.Én mondjuk nem szülnék többet nàla.Ombódit sokan dicsérik.
2017. febr. 4. 09:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Első baba, nehezen jött össze, ezért is lenne nagyon fontos a jól megválasztott orvos.
2017. febr. 4. 15:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is dr. Baukónál szültem kettőt. Nekem szimpatikus, nagy tudású, és én nem vettem észre, hogy valamit kihagyott volna a tájékoztatásnál, persze, mindenki más eset.

Sőt, a legutóbbinál még a változásokat is elmondta (4 év telt el a két terhességem között)

Mondjuk én nem hívtam telefonon sosem (1x keresett ő, egy eredményem miatt). Hétvégén feküdtem be fájások miatt, már hajnalban megjelent, pedig nem dolgozott, majd aznap többször keresett. Nálam a szüléseknél is rendben ott volt, eldumált a férjemmel. :)

Októberben szültem.

2017. febr. 4. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!