Vannak tapasztalataitok nő szülész-nőgyógyászokról? Milyen egy nőnél szülni?
Szia!
Én nőnél szültem, bár császárral (nem tervezett) és maximálisan meg voltam vele elégedve. Kedves volt, és nagyon odafigyelt rám. Utána többször be is jött megnézni minket.
keress rá a googleban bőrönd zsuzsaannára vagy hajdú barbarára... istvánban szülésznők, rosszat nem fogsz találni róluk, ellenben sok sok pozitív tapasztalatot.
én még csak 8 hónapos vagyok, de nekem is nő a nődokim. összehasonlítási alapom kevés, 2. nődoki, de nagyon a javára billen a mérleg.
bár mondják, hogy a nők ujjai rövidebbek, meg mittudomén, de ezzel se volt soha probléma.
amúgy egy csomó urulógus nő, a hölgyológusok meg férfiak :)
de igazából szerintem az a lényeg, hogy szeresse a munkáját, tisztelje a pacienseit, torodjon veluk, es lelkiismeretes legyen. ha ezek megvannak, akkor nem szamit, hogy no, vagy ferfi.
Én Miskolcon szültem Dr. Sólyomvári Máriánál és teljes mértékig meg vagyok elégedve vele. Bármi problémám volt, nyugodtan hívhattam, megértett, mert nő volt.
A következőt is nála szeretném szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!