Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor már befordult a babád,...

Amikor már befordult a babád, hol érezted/érzed "lüktetni" csukláskor?

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Lent, a bugyim vonalától feljebb 1-2 cm-rel, és középen, vagyis ahol a feje van.

De van, hogy másképp fordul, vagy a csuklás más, nemt udom, de olyankor kívülről is lehet érezni, meg látni, ahogy az egész pocakom lüktet. :)

Etttől függetlenül 8 hetes koponyavégű a babám.

36 hetes km

2010. máj. 7. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen nekem is középen lüktet kb a bugyi vonal körül, ugrál a hasam kivülről is érezni, és látni is!:) most vagyok 33 hetes, 27 hetesen már be volt fordulva. De nem tudom pontosan mikor is fordult oda.
2010. máj. 7. 13:21
 3/3 A kérdező kommentje:
azért kérdem,mert elvileg a 32hetes UH szerint már fejvégű.doki szerint tapintásra 36hetesen érezte a fejét lent,de még nincs beékelődve,mondta.és ha csuklik,van hogy egész oldalt,vagy feljebb érzem.remélem nem akart visszafordulni!37+4
2010. máj. 7. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!