Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem látom kidudorodni?

Miért nem látom kidudorodni?

Figyelt kérdés
Hanyadik héttől látni, hogy kidugja valamilyét és kidudorodik. Mondjuk elég nagy a pocakom, lehet, hogy még sok a helye? 29h km
2010. máj. 7. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkét gyermekem a 24 héten már kidugdosta hol a talpát hol a feje búbját hol a fenekét.

De én vékony kismama voltam,lehet ezért volt könnyebb látni a dudorokat nem tudom.

Ha van egy kis husi egy kis hájacska vastag hasfal méhfal burok víz ez mind együtt lehet tompítja nálad.

két gyerkőcös és 20 hetes kismama.

2010. máj. 7. 08:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A 28. héttől látható nálunk ahogy "dudorodik", de azt nem tudom még megkülönböztetni melyik részét dugja, esélyes a fej illetve a popó:) 30km
2010. máj. 7. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: Nem vagyok vékony, ez lehet befolyásolja dudrokat:)
2010. máj. 7. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 37 hetes és kb. 3 hete látom is, hogy az amit dug az kb. mi lehet! Nem törvényszerü a látványosság, de nagyban függ, hogy mennyire aktív a baba éys hogy milyen vastag a zsírréteg a pocidon!
2010. máj. 7. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ez a kidudorodás csak a 32. hét körül jelentkezett. Addig úgy tűnik, volt helye, sok rúgást kaptam addig. Míg a rúgások egyszercsak megszüntek, és átment fájdalmas itt-ott kinyújtom ezt-azt-ba. :))

36 hetes km

2010. máj. 7. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!