Miért nem látom kidudorodni?
Figyelt kérdés
Hanyadik héttől látni, hogy kidugja valamilyét és kidudorodik. Mondjuk elég nagy a pocakom, lehet, hogy még sok a helye? 29h km2010. máj. 7. 08:15
1/5 anonim válasza:
Nekem mindkét gyermekem a 24 héten már kidugdosta hol a talpát hol a feje búbját hol a fenekét.
De én vékony kismama voltam,lehet ezért volt könnyebb látni a dudorokat nem tudom.
Ha van egy kis husi egy kis hájacska vastag hasfal méhfal burok víz ez mind együtt lehet tompítja nálad.
két gyerkőcös és 20 hetes kismama.
2/5 anonim válasza:
A 28. héttől látható nálunk ahogy "dudorodik", de azt nem tudom még megkülönböztetni melyik részét dugja, esélyes a fej illetve a popó:) 30km
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok: Nem vagyok vékony, ez lehet befolyásolja dudrokat:)
4/5 anonim válasza:
Én most vagyok 37 hetes és kb. 3 hete látom is, hogy az amit dug az kb. mi lehet! Nem törvényszerü a látványosság, de nagyban függ, hogy mennyire aktív a baba éys hogy milyen vastag a zsírréteg a pocidon!
5/5 anonim válasza:
Nekem ez a kidudorodás csak a 32. hét körül jelentkezett. Addig úgy tűnik, volt helye, sok rúgást kaptam addig. Míg a rúgások egyszercsak megszüntek, és átment fájdalmas itt-ott kinyújtom ezt-azt-ba. :))
36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!