Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért látom ilyenek? Mitől...

Miért látom ilyenek? Mitől lehet ilyen?

Figyelt kérdés
Elég furcsa a hasam. A jobb oldal púposabb vagy nagyobb mint a bal. Lehet hogy ez furcsán hangzik. Meg tapintásra is más. Ma sajnos elég nehezet kellett cipelnem. Lehet emiatt? De nagyon látszik hogy a jobb oldal más. Mitől lehet ilyen? 21hetes vagyok
2011. szept. 2. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szimplán azon a feledén fekszik a baba.
2011. szept. 2. 12:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne cipelj pihenj!!!
2011. szept. 2. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem cipeltem nehezet, a babám viszont a jobb oldalra gömbölyödött be, és a hasam két oldala emiatt teljesen más volt!

Szerintem neked is azon az oldalon van, és ezért is más ott a tapintása a pocakodnak.

Ettől függetlenül persze inkább ne cipekedj.

2011. szept. 2. 12:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is asszimetrikus, csak nálam a bal oldal dudorodik. Egyszerűen ott pihen, sőt üldögél :) (még)

33 hkm

2011. szept. 2. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!