Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhesen mennyire...

7 hetes terhesen mennyire normális a szédülés?

Figyelt kérdés
Vannak napok mikor annyira erős, hogy egyedül nem is merek elmenni itthonról.

2017. febr. 1. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet jellemző tünet, de ki kéne deríteni, mitől van. Mindenképp mérjél/méressél vérnyomást. És ha még nem csináltattál vérképet, akkor azt kéne sürgősen.
2017. febr. 1. 15:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Jellemző tünet, én pl. a 12. hétig állandóan szédültem, alacsony volt mindig is a vérnyomásom. Igaza van az elsőnek, hogy ki kell deríteni az okát mert lehet vércukor probléma is akár.
2017. febr. 1. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Kislányomnál elöfordult max 1-2szer..

Ezért most eléggé meglepődve tapasztaltam, h jó hétig folyamatosan szédültem, de nem gyengén..

Semmi gond nincsen. A vérkepem és a vérnyomasom is rendben van.

2017. febr. 1. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Főleg a második terhességemkor eléggé szédültem, ill. sokat vezettem a buszt...

Kiderült nálam, a szédülés oka az alacsony vérnyomás + nem megfelelő folyadékbevitel (gyakorlatilag többször kiszáradtam).

Nálam (a dokim javaslatára) a Theodora (szénsavmentes) nagyon bejött.

Figyelj a megfelelő mennyiségre, legyél tudatos! Persze a kivizsgálás nem árt, de gondolom úgyis jársz terhesgondozásra.

2017. febr. 4. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!