Kik vannak ki irva junius kozepere? Hogy vagytok?
En szuperul erzem magam, a derekam es a csipocsontom fajdogal mar 2napja.
Feltek a szulestol?
Hanyadik baba?
Pocitok latszik mar? Kislany-kisfiu? Gombolyu poci vagy szeles?
Vasaroltatok mar neki valamit?
Irjatok :)
Szia!
Június 20-ra vagyok kiírva.
(Bár szerintem jún. 23 kéne, hogy legyen...)
Igen, félek a szüléstől, volt egy nagyon parás időszakom pár hete, aztán egy csomó videót, filmet néztem, könyveket olvastam, neten szüléstörténeteket, mostanra ez a félelem egy kicsit átfordult egy természetes parába. Megpróbálok majd strammul helytállni. Csak az a baj, hogy nagyon nem bírom a fájdalmat... Menseskor nagyon erős görcseim voltak mindig, irtóra tudtam tőle szenvedni, ez meg azért lényegesen fájdalmasabb lesz.
Első baba.
Kislány.
Poci, hát, széles is és gömbölyű is. Nem csúcs forma. :) De még nem olyan túl nagy. A többségnek ennyi idősen már nagyobb szokott lenni szerintem.
Még nem vettünk semmit. Csak most tudtuk meg, hogy fiú-e vagy lány. De legszívesebben már vásároltam volna 1-2 dolgot.
Az elején nagyon szenvedtem a hányingertől, szagundortól. Most már csak szagundor van, de az is lightosan.
Szia. Júni elejére lettem kiírva. Kislány, első baba. Csípőcsontom nekem is mostanság kezdett el fájni meg a derekam is.
Poci már jól látható. Kerek széles...nem is tudom...inkább kerek.
Kislány.
Volt pár "hardocre" rosszullét, értem ezalatt sok hányás, de nem jellemző.
Anyukám már vásárolja Neki a cuccokat...mi még nem.
31
júni eleje, kisfiú
Második baba, úgyhogy szinte mindenünk meg van az elsőről.
De vettem már neki hordozókendőt. :) Remélem fogja szeretni.
A pocakom már látszik jócskán és gömbölyű. Nem is tudom mit értesz széles alatt? Olyat még nem láttam..
A szülés még egyáltalán nem foglalkoztat... sőt nem is várom még...( csak néha néha) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!