30 hetesen hogy vagytok? Miket ézertek?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok most, idáig minden nyűgöm volt! Téleg minden bajom, gombám, strepto, gerincemnél idegbecsípődés, vérzés, méhszáj nyílás 23 héten! Most hogy elértem a 30 hetet elmult minden, nem fáj semmim aktív vagyok! Igaz feküdnöm kellenne de nem birok tele vagyok energiával! Meg ha fekszek na akkor fáj a hátam kicsit!2017. jan. 31. 09:33
1/3 anonim válasza:
30 hetes vagyok 3.babával.Sokat keményedek feküdnöm kellene,de ketteske itthon van és nem hagyja 😊
Félek h kórház lesz s vége
2/3 A kérdező kommentje:
Neked miért lehet korház a vége? Neked is nyilik a méhszáj? Mennyire nyitott ha igen?
2017. febr. 1. 02:20
3/3 anonim válasza:
28 hetesen még zárt volt,de a keményedések aggasztanak.2.terhességemnél is így kezdődött akkor nyíltam.
Az orvosom azt mondta ha nem múlik vagy több keményedés lesz inkább befektet pár napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!