Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Marcius kozepere, vegere...

Marcius kozepere, vegere kiirt kismamaik hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Hogy alltok a keszuletekkel? Mindent megvetettek mar? Hogy birjatok? Kisfiu, kislany van a pocakokban?

en egy kicsit aggodom, mert nemreg koltoztunk, es felek hogy nem lesz idom mindenre

egy-ket dolog mar megvan, de meg sokminden hianyzik

31 hkm

2012. jan. 24. 16:01
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
kismamik, bocsi
2012. jan. 24. 16:02
 2/14 anonim ***** válasza:

Nálunk 2. baba, úgyhogy szinte semmit sem kellett beszereznem, a nemek is egyeznek, szóval kisruhákat sem kellett venni (1-2 kiegészítő darab max).

Mivel a "nagy" 18 hós lesz, nagyon mozgékony, estére ki vagyok purcanva rendesen, sokat keményedik a pocakom is, de szerencsére eddig problémamentes a terhességem.

2012. jan. 24. 16:18
 3/14 anonim ***** válasza:

szia!

Én március 24.re vagyok kiírva.

Nekem is keményedik a pocim néha , de semmi más gondom nincs.

Kicsit kisebb a baba a koránál a doki szerint.

Már mindennel kész vagyok már a csomagom is kész a korházba csak betét kell.

Nektek mekkora a babátok?

2012. jan. 24. 16:28
 4/14 anonim ***** válasza:
Szia én 32hetes vagyok. Első baba és kisfiú lesz. Már mindenünk megvan. Pelenkat kell még beszerezni+a babakocsira várunk. Vár a mosás, vasalas és a takarítás de ezek február végére maradnak:) valszeg előbb fog jönni a babo. Egy ujnyira nyitva a belső méhszájam és sokat keményedek, görcsöloök
2012. jan. 24. 16:35
 5/14 anonim ***** válasza:

március 18-ra vagyok kiírva, még jó pár dolog hiányzik,pl a kiságy most készül,ágynemű, babakocsi,rugik, bodyk, orrszívó, mellszívó,textilpelenka megvannak, de a fürdető olajok, krémek stb még hiányoznak.A kórházi bőröndöm nyitva van, mindig dobok bele valamit, ami eszembe jut.Pl én a mosást vasalást is februárben akarom elkezdeni, hogy friss legyen: )Szerintem nem kell parázni, akár két nap alatt is be lehet szerezni az apróságokat, addig meg vadászom az akcióka :)Érdemes kinézni, felírni, mi hol mennyi, sokat tudsz spórolni és a séta is megvan.

Egyébként kisfiunk lesz, már nagyon várjuk, ez a két hónap örökkévalóságnak tűnik:)

2012. jan. 24. 16:35
 6/14 A kérdező kommentje:
En marc. 29-re vagyok kiirva, bar a dokim szerint elobb fog jonni, mivel nagyobb es idosebb a baba a koranal. Ket het mulva kiderul pontosan a szulesi datum. Mivel sajnos csaszaros leszek. (mehlepeny problemak miatt)
2012. jan. 24. 16:36
 7/14 anonim ***** válasza:

Április 4-re kaptam időpontot a szülészetre :)

Ez a második gyerekem, az első 5 nappal hamarabb jött (szerintem Ő is hamarabb jön).

Remekül vagyok, nagyon élvezem a "dolgot".

Készületek? Az ég világon semmi nincs meg a tesó érkezésére. Az első gyermekem fiú, és a pocilakó is fiú lesz. A gyerekruhák az anyósoméknál vannak (amit a fiam kinőtt), el kéne hozni, de hetek óta nem jutunk el egymáshoz. Amikor a fiam született, éppen még csinálgattuk a lakást (még most sincs kész, 3 és fél év után sem). Szülés előtt 1 héttel még a szagelszívót szereltük a férjemmel. Ő tartotta, és a létrán állva csavaroztam a plafonba. A tesó érkezése miatt a fiam szobájából le szeretnénk választani egy rész, hogy külön szobájuk legyen. Még ki sem mértük, hogy hol legyen pontosan a fal.

Kicsit kezdek aggódni.

2012. jan. 24. 16:43
 8/14 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo- hat nem vagytok semmik.

Mi nemreg koltoztunk, de mar a festes megvan, aprosagok vannak vissza belole. Ket het mulva erkezik a szobabutor szett. Hat egy kicsit mar en is aggodom, de azert mindig veszunk valamit.

Nekunk elso baba, es kisfiunk lesz :)

2012. jan. 24. 16:51
 9/14 Atroposz ***** válasza:
Sziasztok 34+2 hetes a babám március 12-re vagyok kiírva de a 40. hét nekem március 4-e. A kalkulátorok szerint is így pontosan nem tudom mikor jön a baba.Minden megvan a picinek most már csak a pakkomat kéne készíteni és kimosni a ruhákat.
2012. jan. 24. 20:40
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia!

március 18-ra vagyok kiírva, kislány lesz! SOTE2-n fogok szülni. Mindent megvettünk már, én kimostam mindent, már csak vasalni kell... Jól bírom, pici a pocakom, így annyira nem nyűg. Ezen kívül minden oké... már nagyon várjuk a pici lányt! :) A kórházi csomagot még nem pakoltam össze,majd febr. 10.körül fogom...Szerintem ne aggódj, mindent meglesz időben, plusz, a kórházban töltött idő alatt a párod még be tud szerezni 1-2 apróságot, ha az kimaradt! Holnap megyek uh-ra, úgyhogy akkor fogok tudni friss méret adatokat, már nagyon kíváncsi vagyok, h mennyit nőtt... :) Jó babavárást!

2012. jan. 24. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!