Marcius kozepere, vegere kiirt kismamaik hogy vagytok?
Hogy alltok a keszuletekkel? Mindent megvetettek mar? Hogy birjatok? Kisfiu, kislany van a pocakokban?
en egy kicsit aggodom, mert nemreg koltoztunk, es felek hogy nem lesz idom mindenre
egy-ket dolog mar megvan, de meg sokminden hianyzik
31 hkm
Sziasztok!
Március 23-ra vagyok kiírva, de szerintem előbb érkezik. A tesója (2 éves 3 hónapos fiúcska) is előbb jött 2 héttel. Flór Ferencben fogok szülni. Átérzem a helyzeteteket, mert mi az első baba érkezése előtt vettünk házat. október 21-én volt az átadás napja és november 7-én már meg is született a fiúnk. Most így, hogy a második is fiú, csak a homeopátiás bogyókat kell megvennem. MEg szeretnék, még egy szép hálóinget:) (szoptatósat) Egyébként a picinek, már minden megvan.
Koszonom a valaszokat.
Mi is eleg jol haladunk azert, de van meg mit venni. Boven.
Igazabol neha ramtor egy felelem hogy atya eg, mar nincs sok vissza, es meg semmink sincs.Szinte panikba esem olyankor.
Tudom hogy akar egy nap alatt is beszerezheto minden, csak hat jobb szepen lassan.
Remelem nekunk is minden meglesz mire erkezne a pici.
Mindenkinek boldog babavarast :)
Márc. 31 a dátum (meg van még két másik is, áprilisra...).
Eddig az előkészületek abból álltak, hogy a "nagyot", aki 20 hónapos, elkezdtük kiszoktatni az ágyunkból a sajátjába. Ma éjjel alszik ott először, eddig csak a délutáni alvásra használta.
Nem tudjuk a nemét, február elején megyünk UH-ra, talán akkor kiderül.
Március 17-re vagyok kiírva, de programozott császár lesz, úgyhogy kicsit előbb kint lesz a baba. Konkrét időpont még nincs, a doki egyelőre csak annyit mondott, hogy a 39. hét körül.
Sok minden hiányzik még, én is néha bepánikolok, hogy már csak pár hét, és alig van meg valami. Ez főleg akkor tör rám, amikor jönnek a josló fájások, és frászt kapok, hogy mindjárt szülünk. A kiságyat össze kell még rakni, és sok apróságot megvenni, a szobáját kitakarítani, ruhákat kimosni, vasalni. Még a kórházi csomagot sem kezdtem el összepakolni.
Első baba, kisfiú lesz. Kezd már nehézkes lenni a terhesség, elég sokat fáj a hátam, derekam, és sokat keményedek. Már bánom, hogy nem intéztünk el időben mindent, mert most már elég nehéz járni a boltokat és pakolászni. A 30. hétig semmi bajom nem volt, azt hittem végig olyan fitt leszek, de akkor hirtelen kicsit lerobbantam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!