Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés (missed ab) után ki...

Vetélés (missed ab) után ki hogy dolgozta fel lelkileg a dolgot, ki mennyit várt a szex el, sporttal, kinek mikor jött meg először, és ami nekem a legfontosabb, ki mennyit várt hogy újra probálkozhasson? És milyen eredményekkel?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a kérdező vagyok. Tudom sok téma van ezzel a kérdéssel, de friss bejegyzéseket nem láttam :( Röviden a történetem. 29éves vagyok, nyáron leszek 30. Első baba lett volna, nagyon örültünk, terveztük is. Elötte egy évvel leszoktam a cigiről, vitamint is szedtem, folyamatosan sportolok. Sajnos lelkileg nem voltam erős, mert anyukám elment a nyáron. De azért sem vártunk tovább mert ez ráébresztett, hogy semmit nem lehet előre tudni, és nem szabad halogatni. Így elsőre amikor kiürült a szervezetemből a fogamzásgátló (abbahagyás után 2-3hónap) jött is a baba. De valamit éreztem hogy nincs rendben. Dec 22én voltam ih-n ott minden rendbe volt, 7hetes. A kövi uh jan 30án lett volna. De kicsit görcsöltem meg véreztem. Mindenki nyugtatott, de én már az ünnepek alatt érezzem, hogy nincs minden rendbe. Kiderült hogy nincs is :( Most kedden volt a műtétem. Nahyon féltem, még sosem műtöttek. Azóta 4nap telt el, kicsit vérzek, remélem hamar elmúlik és mindne vissza áll. Nekem 3hónapot mondott a doki, de 3hét múlva megyek vissza kontrollra. Köszi a választ, és ha csak ítélkezni tudsz kérlek ne írj, lelkileg nagyon megterhelő egy embernek, így olyanok írását várom akik együtt éreznek, vagy velük is ez történt, mert szívesen fogadom a "sorstársak" írását is. Nagyon köszönöm!

2017. jan. 29. 11:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az első terhesség nekem is missed abbal végződött, 6-8 hetesen elhalt a baba, teljesen összetörtem mert mindenki körülöttem terhes lett akkor és meg is született azóta a babájuk, ha gyengeség ha nem de én fél évig majdnem mindennap sirtam és sirtam, a munkahelyemre ugy mentem be mint hogy felvettem egy mosolyt és mintha nem történt volna semmi, senki nem tudta mi történt velem. Ahogy hazamentem átmentem depresszioba és sokat sirtam. A férjem mondta menjünk el pszichologushoz de én tudtam hogy nem segit csak akkor leszek boldog ha megint sikerül... mi havonta jártunk orvoshoz mert a mütét után fekete lett a mensim de magyarázatot nem kaptam rá pedig több orvosnál is voltam... végül pont egy évre sikerült most a missed ab után most vagyok 10 hetes de nagyon izgulok hogy minden rendben legyen. Kívánom hogy hamar összejöjjön nektek a baba, tudom mit élsz át, még azt megsugom hogy szerintem nekünk azért sikerült mert a végén már nem foglalkoztam vele annyit, majdnem mindennapra programot szerveztem, mindig volt mit csinálni és már nem is volt időm a babára gondolni és akkor jött össze. tudom nehéz ez egy folyamat sajnos. Drukkolok nagyon. 10 hkm
2017. jan. 30. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!