Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusz után milyen lelkileg...

Abortusz után milyen lelkileg a szex?

Figyelt kérdés
18 napja volt abortuszom,8 hetes volt, nem volt szívhang, (de nem tudtam volna megtartani, gyógyszer mellett maradtam terhes). A műtét után nekem az orvos azt mondta 2 hét múlva kontroll, és ha ott minden rendben lehet szeretkezni óvatosan. Sok minden kering itt főleg a 6 hét, visszamentem orvos azt mondta hogy a méhszájam visszaszűkült és minden rendben van. Nekem műtét után a vérzésem kb.3 nap múlva elmúlt és fájni sem fájt nagyon. A lényeg hogy a szex nem fájt, de végig csak arra tudtam gondolni hogy mi lesz ha megint terhes leszek, óvszerrel csináltuk, de az elején még nem vette fel a párom én meg leórdítottam hogy mit gondol stb. Semmi panaszom nem volt a szex után, se fájdalom se vérzés.3 nap eltelt és semmire nem tudok gondolni minthogy mi lesz ha megint! Egymáshoz sem értünk azóta! A kérdés az lenne hogy ez már mindig így lesz? Esetleg van aki ilyen helyzetben van?
2009. jún. 15. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:

miért nem szedsz fogamzásgátlót?, szerintem ez a félsz igen sokáig benned lesz majd én nem voltam még ilyen helyzetben és nem is leszek hisz babát szeretnék de szerintem kikellene próbálni valami biztonságosabb dolgot

a gyógyszer mellett alatt azt értetted h fogi gátló?

2009. jún. 15. 18:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, szedtem fogamzásgátlót és úgy maradtam terhes. Az orvos azt mondta, ha antibiotikumot szedsz vagy hasmenéses betegséged van, már csökken a hatása. Természetesen ahogy megjön a mensim, fogok használni, most a hüvelygyűrűt ajánlotta az orvos.
2009. jún. 15. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki, hogy egyszerre kétféleképpen védekezel, mondjuk gyógyszer+pesszárium. Úgy még éreznétek is egymást, és te is megnyugodnál. Nem jó, ha a szex tele van fszülstséggel, félelemmel. Kihathat a kapcsolatotokra is.
2009. jún. 15. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!