Ti mit szólnátok, hogyha ha nem terveztetek babát de mégis összejön, ráadásul ikrek?
A barátnőm fogamzásgátló tabletta mellett esett teherbe. Tegnap tudtuk meg, ráadásul az orvos szerint 2-en lesznek, tehát ikrek. Körülbelül 6 hetes lehetnek.
Én még mindig nem tudom felfogni, hogy tabletta mellett, és ráadásul 2 lesznek.
Ti mit szólnátok?
Főleg 19 évesen?
Mert én annyi vagyok, a barátnőm 18.
Am meg fogjuk tartani őket, az abortusz eszünkbe sem jutott, csak egy kicsit sokkolt minket, de leginkább az hogy 2 en lesznek...
Üdv,
A kérdésre válaszolva: 80%, hogy elvetetném. Ha nem terveztük, akkor nem tudnánk vállalni. A mi esetünkben biztosan.
Nektek kérdező sok kitartást, türelmet kívánok.
Jo egeszseget Nektek. Gratulalok.
Gondolom azert szulokkel joban vagytok :) es tamogatadukat elvezitek!!!
# 18 A válaszíró 42%-ban hasznos válaszokat ad.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
# 8/12 Időpont tegnap 15:45 A válaszíró 42%-ban hasznos válaszokat ad.
Szia. Én is ebben vagyok. :D minden király volt,és egyszer csak lesokkolt az orvos: hármasikrek :D És ugye mi közben költöztünk Amerikába,úgy volt hogy amikor megszületik a baba,és picit nagyobb lesz,akkor indulunk,de hát három babyvel repülön,több tíz órás úton kicsit macera lenne :D Így elköltöztünk Manhattanbe még amikor 4 hónapos terhes voltam. Ultrahangon úgy volt,2 lány egy fiú. Ahogy nőtt a pocakom,már szinte akkora voltam mint egy traktor,50ről felhíztam 59re. Mire mindent megvettünk a babáknak (magyar pénzbe kb 700 ezer volt) 8,5 hónapos voltam :D De egy valami kimaradt: az ikerbabakocsi. Többnyire ugye 2 babás ikres kocsikat gyártanak,így elmentünk valahova a világ végére,ahol egy márkakereskedésben csak hármas kocsik voltak. Eddig minden szép és jó. Egyszercsak alattam egy tócsa. És hirtelen rájöttem hogy ez a magzatvíz xD a férjem olyan lendülettel kapott kézbe és vágott be a kocsiba,hogy a Jedi erő ehhez képest semmi xD Mire odaértünk az első kórházhoz,én már menni alig tudtam a fájásoktól,de valahogy feljutottunk az emeletre. Egyből bedobtak a szülőszobára,a férjem onnan tudta,hogy kint van az első baba,hogy q kórus-ordításom 2 mpre abbamaradt 😂 Na és az volt a legnagyobb meglepi,hogy 3 csajszi lett,Réka,Regina és Rebeka😊Márciusban lesz az első szülinapjuk❤
# 9/12 Időpont tegnap 15:47 A válaszíró 42%-ban hasznos válaszokat ad.
Ja és,mivel van amikor egyszerre akarnak majd szopizni,cumisüvegbe rakj anyatejet és kettő cicin,a 3. meg a cumisüvegből :D igy nem lesz vita. Utolso voltam :)
# 11 Időpont ma 08:25 A válaszíró 42%-ban hasznos válaszokat ad.
34 hét. 😊 utolsó vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!