8. héten hirtelen jobban lettem. Vajon minden rendben van?
Figyelt kérdés
5.héttol a 8.hétig minden nap hánytam és alig tudtam pár dolgot lenyelni.
Az orvos azt mondta amig szarul vagyok a baba biztos jol van,tegnap óta kicsit jobban vagyok,már az ebéd és a vacsora is bennem maradt. Ma a reggeli is és kicsit kezd visszajonni az etvagyam,bar még mindig neha ramjon a hanyinger.
Ne aggódj, ha baj van, azt határozottan érzed, nálam legalább is így volt. A 8. héten halt el a terhességem, az addigi étvágytalanság, a napi többszöri hányás, szédülés, fáradtság egyik napról a másikra teljesen megszűnt. Tehát nem úgy, ahogy leírod, hogy néha rádjön, vagy kezd visszajönni, hanem volt-nincs.
2017. jan. 28. 11:18
12/16 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a nyugtató válaszokat!
2017. jan. 28. 11:40
13/16 anonim válasza:
Szia.
Nekem a 6.héten kezdődött minden rosszullétem. De nagyon hulla voltam!! Alig bírtam ellátni a családot és magamat. Ez a 7.héten teljesen megszűnt.. Kicsit én is megijedtem.
Azóta már betöltöttem a 14.hetet és minden rendben van :)
Szépen fejlődik,növöget:)
2017. jan. 28. 20:03
14/16 anonim válasza:
Kedves kérdezö ne izgulj, minden rendben van, én 6. héttől hánytam utána egye csökkent, esténként bazi rosszul voltam meg délelőtt de a 8. héten nekem is elkezdett drasztikusan csökkenni, a reggeli rosszullét átment szédülésbe az esti megmaradt de nem hánytam, most 10 hetes vagyok és néha esténként még rosszul vagyok akkor ennem kell valamit. Én is szerdán megyek uh-ra izgulok is rendesen de bizakodom is közben. Reméljük mindenkivel minden rendben lesz:)
2017. jan. 30. 10:22
15/16 anonim válasza:
Nyugi csak pozitivan! :) emlekszem nekem is 8 hetesen mult a hanyas, 6. Hettol minden nap hanytam kb 3szor 4szer.. 8 hetesen elmult es 3 napig tartott, teljesen raparaztam :) aztan a 15.hetig hanytam.. fo a pozitiv hozzaallas!
2017. jan. 30. 10:41
16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Tegnap óta megint nagyon rosszul vagyok.Estére annyira rosszul lettem,hogy 2 percenként hánytam remegtem szedultem. Ejjel is tobbszor fent voltam.Ma megint sokszor hánytam. Kicsit megnyugodtam!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!