8. héten hirtelen jobban lettem. Vajon minden rendben van?
5.héttol a 8.hétig minden nap hánytam és alig tudtam pár dolgot lenyelni.
Az orvos azt mondta amig szarul vagyok a baba biztos jol van,tegnap óta kicsit jobban vagyok,már az ebéd és a vacsora is bennem maradt. Ma a reggeli is és kicsit kezd visszajonni az etvagyam,bar még mindig neha ramjon a hanyinger.
Szia, nekem ugyanez! En nem hanytam, csak emelygek es az meg is maradt, viszont nekem a mellfeszules maradt abba teljesen. Mar csak a mellbimbom erzekeny. Olvastam neten mindenfelet errol, es sokaknak ez a 8. het volt a vizvalaszto amikor jobban lettek de minden rendben volt pedig aggodtak :)
Azoknal olvastam hogy gond volt, akiknel minden megszunt egyik naprol masikra. Illetve volt olyan is, aki meg a veteles utan egy hettel is hanyt. Szoval eleg sokfelek vagyunk, de valahogy en arra a kovetkeztetesre jutottam (vagy onmegnyugtatasra) hogy a szervezetem kezdi megszokni a babat es emiatt fokozatosan mulnak a tunetek.
A mellem se feszul mar annyira nekem sem, de az már kb 1 hete. Dokinál kedden voltam, azt mondta minden rendben van viszont legkozelebb csak 21.en megyek hozza,nem tudom addig hogy birom ki.
Nagyon izgulok.
Te mikor mész orvoshoz?
Most esik le, 21? Olyan soka, hogyhogy? Addig meg van a 12 hetes, meg 16 (legalabbis nalam elso gyermekemnel igy volt).
Megvalami: visszaolvastam elso fiamnal irt terhesnaplot, 8.heti bejegyzesem: "annyira ideges vagyok, a tunete muladoznak." :) :)
sziasztok!
Kb. a 8. héten kezdi átvenni a méhlepény a baba ellátásának feladatát, ez kb. 12-14. hétre fejeződik be! A hányinger és az émelygés ezért szokott elmúlni 12 hét után, és valszeg ezért csökkent nektek most!
A mellfeszülésről nincs infom, de ahogy első írta, mások vagyunk, kinek így, kinek úgy!
üdv.
jó, hogy ilyen pozitivan állsz hozzá :) szerda már mindjárt itt lesz :) irsz majd, hogy mi volt?
Azt mondta az orvos,hogy akkor menjek mert elutazik a vedonohoz is akkor megyek eloszor. Prenatestet csináltatunk a 13.héten talán ezert nem siettet a doki.
Ja ertem :)
Igen, irok majd mindenkeppen, irj majd Te is hogy vagytok!
Es en is koszonom a megnyugtato valaszokat :) Mindenkinek jo egeszseget :) Kedves kerdezo, majd jelentkezz hogy vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!