Van valaki a 4. -5. hétben? Éreztek valamit? Nekem néha
nagyon pici nyilalások vannak, de a dokim azt mondta ez
normális!
Szia! Nem érzek még semmit. Mikor voltál dokinál?
2010. máj. 6. 14:57
Én most töltöttem az 5. hetet. Állandóan vcre járok, és az alsó izmaim néha begörcsölnek. NÉha kicsit szédelgek, eddig még ennyi. Ja és már érzem a hasam, mert minden nyomja.
2010. máj. 6. 14:57
ha 5hetesen így odavagytok, mi lesz majd 35hetesen? Ez fejben dől el, az a baba olyan kicsike, hogy nem okozhat nyilallást meg húzódást. Más 5hetesen azt sem tudja, hogy várandós...
2010. máj. 6. 15:03
4/10 A kérdező kommentje:
Hétfőn derült ki!Pedig érzek nyílílásokat és a doki nem nézett hülyének!
Utolsó!
Na és akkor mi van ha más már érzi?Van aki 5 hetesen tudja van aki nem.Na és?Lehet hogy 35 hetesen jobban fogják viselni a várandósságot mint most.Na és?
Különben meg én is 4 hetes vagyok a második babával és vannak mensis érzéseim.Néha hányingerem van,aluszékony vagyok,és nekem is vannak nyilallgatások is.
Ez van.
2010. máj. 6. 15:12
Hát csajok én is így voltam:)
Volt feszülés,nyilalás,görcsi,lüktetgetés,mensis görcs,émelygés,stb...
Majd megkérdezlek benneteket 20 hetesen,akkor hogyan álltok:)
Üdv és boldog babavárást:20 hetes kismama.
2010. máj. 6. 15:15
Köszi. A 3. babámat várom, és azért tudtam ennyie leírni. A 35. héten már semmi problémám nem volt, csak, hogy nehezek voltak, ellenben az elejét mindkettővel végighánytam, a lányommal csak feküdni tudtam napokig, a fiammal szerencsére már csak este hánytam, amikor a lányomat lefektettem. Amúgy meg nem tudom minek kell a másikat így lecseszegetni, amikor azt se tudod, hogy miken ment már keresztül. Majd ha te is a 3-at vagy negyediket várod akkor pintyeghetsz, de azért köszi.
2010. máj. 6. 15:16
Ki mondta hogy szüljél 3-at vagy 4-et.
Amúgy meg a másodikat várom úgy hogy ne akard már az észt osztani itt azért mert te már a 3.-at vagy a 4.-et várod!!!
Az a te bajod és igen is van ilyen hogy lehet érezni ezt azt.Ha két kérdéssel lejjebb mész akkor ott is olvashatod nagyokos.
2010. máj. 6. 15:19
Én is 5hetes vagyok,második babával.:)Nekem a melleim nagyon érzékenyek,fáradt vagyok,étvágytalan.És én is érzek mensi szerü görcsöket ami azért fiuri mert lányommal nem volt semmi ilyesmi.
2010. máj. 6. 16:14
Ezrek a tünetek teljesen természetesek,nem tudom mit vitatkoztok,igaza szegénynek.Nekem is ugyan ezek a tünetek felléptek.Ez még semmi!!35hetesen más lesz,azért mert Te 35hetes vagy majd lesz ő is!!Undok voltál hozzá!!
2010. máj. 6. 18:20
Kapcsolódó kérdések: