A 18. heti UH-n megfogjuk hallgatni a baba szívhangját?
Figyelt kérdés
Olyan jó lenne ha meghallgatnánk, már nagyon várom, szörnyen kíváncsi vagyok :) vagy csak méricskélni fognak? mert azt tudom, hogy egy csomó mindent megmérnek, de erről a szívhang hallgatásról nem tudok semmit se sajna, hogy mikor szokták.2010. máj. 6. 14:37
1/10 anonim válasza:
Nekem meghallgatták,sőt a doki mutatta a képernyőn a pulzáló szívet a két kamrával,két pitvarral,stb..
Közben hallgattuk is nézte a frekvenciát a doki.
Egyébként a 18 héttől nekem a védőnő is hallgatja a terhesgondozóban.
üdv:20 hetes kismama.
2/10 A kérdező kommentje:
Júújj de jó :D:D:D már nagyon várom kedden megyek vissza a dokihoz, remélem szerdára már meg is kapom a beutalót!! :D:D
Köszi a választ! :)
2010. máj. 6. 14:43
3/10 anonim válasza:
Igen,hangosan hallani fogjátok. Ezután minden uh-nál igy lesz,legalábbis nálunk mindig meghallgattuk.
4/10 anonim válasza:
Nálunk a 18. hetin nem néztek ilyesmit, először a 30. héten hallhattam a kis szívverését.
5/10 anonim válasza:
Nekem sosem mutatták, csak amikor elmentünk 4D-re.
A védőnő is csak addig hallgatja nálunk, míg nem érzed a magzatmozgást.
6/10 anonim válasza:
Nálunk a védőnő sem hallgatja. Harmadik
7/10 anonim válasza:
Első vagyok!
Érdekes amit írtok,mert erre mifelénk már a 12 héttől hallgatjuk a terhesgondozóban is a szívhangot,Uh-n meg pláne.A 36 hétig minden alkalommal hallgatóznak aztán ugye NST jön.
8/10 A kérdező kommentje:
Hú hát ez nagyon nem jó :S, azt hittem egyébként, hogy a 12.heti UH-n meghallgatjuk a kis szívét de akkor nem volt ilyesmi, és ezért várom annyira a 18.UH-t hogy akkor hátha :(:(
2010. máj. 6. 16:01
9/10 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy hol csinálják az UH-t, mert nálunk Kecskeméten a kórházban pl. nem lehet hallani. Sőt a babót se mutogatják.
10/10 A kérdező kommentje:
Én Pesti vagyok és a MÁV kórházban lesz az ultrahang, a 12.hetinél láthattam a babát, de nekem sem mutogatták végig, csak a doki motyogott magában :):) reménykedem, hogy ez most más lesz :)
2010. máj. 6. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!