Mikor lesz legközelebb szülőszoba látogatás a tatabányai kórházban?
Erre én is kíváncsi vagyok, mert eddig 2*kérdeztem, és mindig az volt a válasz, hogy ráérek még vele. Július első hetére vagyok kiírva, úgyhogy időszerűnek érzem a dolgot.
Te mikorra vagy kiírva?
Szióka!
Na akkor engem tuti elküldenének a búsba mert szeptemberre vagyok kiírva.
Egyébként nem értem a hozzáállásukat hiszen így is úgy is jó lenne bemenni körülnézni tök mindegy hogy félidősen vagy 36 hetesen nem?
Na ettől félek amúgy,hogy ilyen lekezelőek az ott dolgozók....
Egyébként harmadik babám,de a másik kettőt nem itt szültem.
És ahhoz képest hogy 20 hetes vagyok úgy nézek ki,mint más a vége felé:) Rettenetes a pocakom mérete:)
Te hova valósi vagy?
Van dokid?
Szülésznőt akarsz majd?
Első,sokadik baba?
Mesélj:))
én 3 hete voltam látogatáson.és voltak ott olyan kismamik akik júliusra voltak kiírva,sőt olyan is volt ott aki későbbre volt kiírva.én oroszlányi vagyok,és itt indítottak szülésfelkészítő tanfolyamot,és az által lett megszervezve a látogatás.h legközelebb mikor lesz nem tudom.
38 hetes km
Köszi lányok a válaszokat!
Na ez szép!Hogy nem lehet szülésznőt fogadni csak ha orvost is választasz.....Igen ki van ez találva gondolom a business miatt:(( Muszáj pénzelned egy dokit hogy szülésznőd is legyen...szomorú:(((
Pedíg én sem akarok dokit minek?Ő semmit nem csinál,szülésznő van ott veled.Egyébként tegnap még körbeérdeklődtem képzeljétek ilyen tarifák mozognak:dokik:60.000-110.000 ft!!!!!!
A szülésznők általában a dokik tarifájának felét kérik!!!!Elképesztő!!!!
Ja egyébként győri vagyok,de itt semmiképp nem akarok szülni a helyi kórházban!Elég volt kétszer...Azt hittem talán másabb a tatabányai.Ezek szerint tévedtem:(
Ha még tudtok valamit kérlek írjátok meg.
Szép napot Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!