Végbél vérzés normális?
Figyelt kérdés
Előbb voltam elvégezni a nagydolgom, és alig bírtam, mire végeztem, kitöröltem, és volt a wcpapíron vér is, nagyon megijedtem, azt hittem a hüvelyből jön (de nem onnan)! De aztan megtöröltem többször is, és már nem volt véres, baj ez??? Most fordult elő elősször! Megijedtem!2010. máj. 6. 12:52
11/14 anonim válasza:
Szió
nem erőlködtél?nekem 12 hetesen volt egy nagy szorulásom akkor azt hittem "megszülök"alig tudtam kiadni magamból és azóta valami miatt nekem is állandóan véres mégha nem is nagyon erőltetem egy barátnőm azt mondta van belső aranyér is:(
azóta nagyon figyelek hogy olyat egyek hogy sikerüljön de nehéz:(
12/14 A kérdező kommentje:
Csajok voltam zuhanyozni, és kitapogattam, nincs ott semmi ami arra utalna! Most hogy ülök is, nem is fáj, nem is érzek semmit! Akkor most? Tudom milyen az aranyér, valamikor volt nekem is 10 éve, akkor kezelnem kellett, de el is mult! Sztem most csak berepedt valami bőr!
2010. máj. 6. 16:56
13/14 anonim válasza:
Tegyél fel képet, majd megmondjuk:)
14/14 anonim válasza:
Nekem szintén ilyen vérzés alakult ki. Egy nagyobb székelés után a már meglévő aranyeremet kiirritálta, majd amikor az aranyerem leapadt, és már szinte alig látszik valami belőle, kialakult ez a vérzés! A megernyedt bőr a végbélnyílásnál sebzett lett, gondolom az erőltetés-erőlködés miatt, és ez a kis körömnyi seb folyton megnyílik amint "nagy wc-zni" megyek. A gyógymódra én is kíváncsi lennék, ülőfürdőn kívül! Mert a vérzés nem igen akar csillapodni, és hozzáteszem, normális ülésnél, járásnál stb abszolút nem fáj semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!