Végbél vérzés normális?
Figyelt kérdés
Előbb voltam elvégezni a nagydolgom, és alig bírtam, mire végeztem, kitöröltem, és volt a wcpapíron vér is, nagyon megijedtem, azt hittem a hüvelyből jön (de nem onnan)! De aztan megtöröltem többször is, és már nem volt véres, baj ez??? Most fordult elő elősször! Megijedtem!2010. máj. 6. 12:52
1/14 anonim válasza:
Szia! nem lehet, hogy aranyered van? én úgy hallottam, hogy akkor szokott lenni ilyen enyhe vérzés, nem fáj? nincs ilyen pukli szerű ott?
2/14 A kérdező kommentje:
De valamit mintha éreznék ott , olyan mintha kis görcs nőlt volna oda, de csak most érzem, nem mindennap! MIért ez olyan nagy baj? Baj okoz a babának is?
2010. máj. 6. 12:55
3/14 anonim válasza:
Akkor biztos aranyér lesz, nem lesz semmi baja a babának :) nekem még nem volt aranyerem, (persze ami késik nem múlik) úgy hogy nincs tapasztalatom, de a gyógyszertárban biztos tudnak valami jó krémet ajánlani rá :)
4/14 anonim válasza:
Én is aranyérre tippelek.
Vagy ha szorulásos vagy (mert alig bírtad) akkor pl aszalt szilva + sok folyadék,lehet hogy valamit kicsit felsértett mert pl túl kemény volt.....
5/14 anonim válasza:
Terhesség alatt normális az aranyér,de kezelni kell.Mindjárt utána nézek mi lehet rá jó.
6/14 anonim válasza:
A babának semmi bajt nekem okoz,csak neked lesz nagyon kellemetlen a dolog...gyógyszertárba lehet venni aranyérkenőcsöt.
Egyébként nekem se volt soha,féltem,hogy szülésnél kijön,de szerencsére nem :)
7/14 anonim válasza:
Szia! tuti aranyér! nekem sem volt soha terhesség előtt, most 30 hetes vagyok, és másodjára jön ki. Nagyon jó rá a Reparon kenőcs, ajánlom neked is! napi 3-4x bekened vele, és 5-6 nap alatt teljesen elmúlik. De készülj fel, hogy terhesség alatt ez elég gyakori, így még akár többször is visszajöhet
8/14 anonim válasza:
A gyógyszertárba nézd meg a kenőcsöt,de azt mondják a körömvirág is jó rá.
9/14 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi lehet, ma reggel is volt székletem, de "laza" volt, nagyon könnyen végeztem a dolgom, most d.u. pedig tök kemény volt! Leheth. csak beszorult, és felsértette a bőröm! Ha esetleg tényleg aranyér lesz, akkor kedden megemlítem a dokinak, hogy írjon fel rá valamit!
Köszi csajok!
2010. máj. 6. 13:03
10/14 anonim válasza:
állj oda a tükörhöz, húzd szét a feneked, és nézd meg. ha egy nagy rózsaszín dudor van a végbélnyílásnál, az aranyér, és bizony kezelni kell, mert magától nem múlik el. Amúgy nem csak szorulástól / erőlködéstől jöhet ki, hanem pusztán a terhesség miatt is, mert a baba nyom valamit, és attól. pontosan nem tudom a biológiáját, de a lényeg, hogy akkor is lehet, ha neked - mint mondod - laza a székleted, és nem szoktál erőlködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!