23 hetes vagyok és néha elég keveset mozog a magzat, van olyan hogy 5-6 óra is eltelik ugy hogy nem érzem. Van másnak is igy? Vagy aggodnom kéne?
23 hetesen még normális, van aki 20. hét előtt egyáltalán nem is érzi... :)
Ha nagyon aggódsz, jó praktika a kóla, kicsit bepörgeti a bébit, nekem mindig bevált, ha éppen pánikoltam, hogy nem mozog eleget :D
Illetve, ha nagyon nem akar mocorogni, akkor érdemes elfeküdni, lepihenni (főleg, ha meg is figyelted már, hogy este aktívabb), ugyanis nap közben azért mozog kevesebbet, mert ahogy te mozogsz, sétálsz, elringatod a babát. Amikor te lepihennél, ő akkor fog majd felébredni, hiszen már nincs az a ringó mozgás :)
Pár hét, és azt fogod kívánni, bárcsak kevesebbet mozogna :D nekem már konkrétan szétrúgta a bordáimat a kis vasgyúróm :D
39+3 hkm :)
Nekem elől fekvő lepény van, az is számít. Huszonpár hetesen alig éreztem mozogni, pedig amikor uh -n voltunk, nehéz volt lemérni, mert mindig ficánkolt. Negyedik baba, úgyhogy tudtam, mit kell ereznem, és mindig féltem én is, hogy baj van.
Most folyamatosan rugdos és helyezkedik, most ez a kellemetlen már.
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!