Ha keveset mozog a magzat, az utalhat betegségre?
Figyelt kérdés
24 hetes vagyok (pont ma) és még nem érzem sokat. Sőt ha mozog, akkor se sokáig csak pár perc az egész. Inkább este jelentkezik, de nem is érzem igazából olyan erősen.
Már kezdek türelmetlen lenni. :(
2010. ápr. 3. 13:39
1/5 anonim válasza:
Minden gyerek más, valaki sokat mozog a pociban, van, aki keveset. Sokat számít még az is, hogy milyen pozícióban van, és hogy hol tapad a méhlepény.
2/5 anonim válasza:
Szia én 23 hetes vagyok és nekem is van olyan amikor 1-2 napig nem érzem a picit,és ha mozog akkor is csak gyengéden. Ugy hogy ne aggódj nem vagy egyedül!!!!!
Én azzal biztatom magam hogy idővel majd olyanokat bokszol belém hogy csak na. Meg sokat beszélek hozzá és ha reagál rá akkor megdicsérem.Ez általában bejön! :)
3/5 anonim válasza:
Az én babám is keveset mozgott a pocakomban. Szinte csak akkor éreztem a mozgását, amikor feküdtem. Ha valaki rátette a kezét a hasamra, akkor végképp nyugton maradt, csak az apukája volt egy idő után kivétel.
5/5 anonim válasza:
Ennyi idősen még ez nem mérvadó, és szerintem amúgy sem. :) Majd a 30. hét után ha kell, ha nem érezni fogod a babát. Nekem sokszor már fáj is amikor olyat mozdul, de állítom ez a leggyönyörűbb, legjobb és legcsodásabb fájdalom a világon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!