Missed ab utáni terhességetekkel minden rendben volt?
Igen. Kiderült a baj nálam, így már jól működő pajzsmiriggyel estem teherbe másodjára, végig gyógyszert szedek, az elején biztos, ami biztos, Utrogestant is kaptam plusszban...
Minden rendben velünk, hamarosan érkezik a Bébi.
36 hetes km
Szia!
Hát nagyon remélem :-), Mindjárt 26 hetes vagyok, eddig minden okés.
Még dolgozom is, a méhszáj zárt, nincs semmi olyan extra panaszom,csak amennyi egészséges is ilyenkor.
Én azért mikor elkezdtünk próbálkozni, elmentem a dokihoz, hogy nézzen meg, meg elkezdtem szedni a folsavat,meg babavitamint.
Minden jót!
Szia! Sajnos nem, újból missed ab lett a vége, pedig előtte a vizsgálatokon minden rendben volt, gyógyszert is kaptam, és még a három hónapot is kivártuk. Az orvos szerint szervi oka nincs az újboli missed ab-nak.
Lelkileg kell "meggyógyulni".
Kedves 13.12-es!
Én a 3 hónap után nem tudtam még egy babára gondolni sem, mi csak 8 hónap után emésztettük meg a dolgokat, lehet nektek is kicsit többet kellene várnotok...
További minden jót!
13:12-es vagyok. Utólag belátom többet kellett volna várnunk, de akkor úgy éreztem feldolgoztam a történteket és jöhet az újabb baba. Nagyon örültem, mikor kiderült megint terhes vagyok, és bár ott volt a félelem egy újabb vetélés miatt, de igyekeztem pozitívan állni a dolgokhoz.
Bíztam és reméltem, de nem volt elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!