Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki fog augusztusban-juliusban...

Ki fog augusztusban-juliusban szulni?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Hol fogtok szulni? Latszodik mar a pocakotok? :)
2017. jan. 22. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem szoktam tini fiúként ilyesmire válaszolni, de véletlen megláttam. Az édesanyám pont ekkor szüli az öcsémet. A pocija nem nagy. Mindig sovány volt. Rá is fér, hogy terhes. Legalább hízik kicsit. A babát egész család várja :)
2017. jan. 22. 17:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja meg reméljük nem oroszlán lesz, hanem rák :D
2017. jan. 22. 17:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia:)

14.hetetet töltöm szerdán.

Jól érzem magam:) Margit kórházban, és igen, már nem tudnám letagadni, h babás vagyok.

Juli végére várjuk.

2017. jan. 22. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Augusztus közepén szülök,kedden lépek a 12.hétbe és van pocim,kis csinos még,ugy nézek ki egyenlőre mint egy jol lakott kisovodás :)
2017. jan. 22. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:

én lassan 16 hetes leszek. már szép nagy hasam van, bár nem lepett meg, az első fiamnál is 15 hetesen egyértelműen látszott.

dél pestiben szülök majd, fogadott szülésznőm lesz ahogy elsőre is.

hát hogy hogy vagyok? állandóan pisilek, már most gyomorégéssel szenvedek elég sűrűn. most elkezdtem kicsit "gyúrni" a hátamra, derekamra mert nagyon tud fájni a semmitől is. és veled mi a helyzet?

2017. jan. 22. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia :)!

12+4 vagyok ma. Egy álom a terhességem. Eddig semmi hányiger, hànyás... :). Kecskeméten fogok szülni. Pocakomon még a puffadás látszik, de így is olyan kis cuki :)

És Te Kedves Kérdező? Hány hetes vagy? Hogy vagy? Hol fogsz szülni? :)

2017. jan. 23. 07:20
 7/10 A kérdező kommentje:

Jaj de jo akkor nektek :) sajnos nekem a derekam faj, siras kerulget neha, foleg mosogatas/fizes utan. Ma megyek kombinalt tesztre, kivancsi vagyok az eredmenyre :)

Ma vagyok 12 hetes es 5 napos :))

2017. jan. 23. 10:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Minden rendben volt tegnap? :)

2017. jan. 24. 06:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen :) minden rendben, vervetel eredmenyet varom, de a heten meg meg lesz. A tarkoredoje 1,55mm, ami jo igy nem izgulok :) pont lefele meg a gerincem fele fordult, alig lehetett negmerni. Sajnos nem tudta a doktorno megnezni, hogy lany vagy fiu, mert a combjat oda tette, vagy ugy fordult.. nem baj, majd par het mulva :)
2017. jan. 24. 10:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia :)

13 hetes vagyok és augusztus elejére várjuk. A Péterfy kórházban fogok szülni.

Ruhában még semmi nem látszódik, sőt fogytam is a kezdeti súlyhoz képest mert az első trimeszterben elég hányós voltam, de ha felhúzom a pólót egy kis dudor már van :)

Mi már tudjuk, hogy kisfiúnk lesz, a 4D uh-n egyértelműen látszott :)

2017. jan. 28. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!