Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érezhetem már a babát?

Érezhetem már a babát?

Figyelt kérdés
A fiamnàl èreztem kb 15hetesen.most vagyok 12hetes ès nèha olyan furi feszülést èrzek lent.nem kemènyedès,pàr mp-ig tart,olyan mintha kifeszìtenè magàt ès vège is.lehetséges,hogy már most èrzem?
2017. jan. 22. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez van, de szerintem inkább keményedés lehet.
2017. jan. 22. 09:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem a kemènyedès az másmilyen.ez ugyan olyan mint amikor a fiam feszegette magát,csakhát ő nagyobb volt...te hàny hetes terhes vagy?
2017. jan. 22. 10:17
 3/7 anonim ***** válasza:
17 hetes, de első terhesség, szóval nem tudom mit érzek pontosan.
2017. jan. 22. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 13 hetes vagyok, és ikreket várok. Pár napja érzem naponta néhányszor úgy, mintha belül időnként 'remegne' a hasam, vagy néhányat tompán lüktetne. Két helyen érzem, hol itt, hol ott. Csak akkor érzem, ha fekszek, mozgás közben nem. Nem tudom, hogy tényleg ők-e azok, de bélmozgás szerintem nem lehet, mert azt ilyennek még sosem éreztem. Ugyanakkor mindenhol azt olvasom, hogy ilyenkor még nem lehet érezni a mozgásukat...
2017. jan. 22. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem simán érezheted.

Engem hülyének néztek néhányan, amikor mondtam, hogy a 14. héten érzem (első baba), köztük a védőnő is, mert ugye a tankönyvben nem ez van.

Közben kiderült, hogy fundusi a méhlepény, hasizmom pedig tuti nem túl erős, mert sosem edzettem, de nagyjából lapos volt a hasam a terhesség előtt, azóta a 16-17. hét környékén már a férjem is látta/érezte, amikor kinyomta magát. A védőnő hülyének néz.

2017. jan. 22. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:

oliv08 2011.10.12 14:10 | 9

Határozottam kapart a gyerek, de senki sem hitte el nekem a 14. héten.

Balikó Viktória 2011.10.12 14:35 | 14

Nekem első terhességemnél 12 hetes korban éreztem már a lányomat…Érdekes volt :) mintha morogna meg úszkálna..valami ilyesminek tudnám leírni

Farkasokkal táncoló 2011.10.12 15:10 | 19

Három és fél hónapos terhes voltam az első gyerekemmel, éppen a kádban ültem, és ellazultam a finom meleg vízben, amikor megéreztem az első rúgást. Nagyon határozott rúgás volt, a kád vize gyűrűzni kezdett azon a helyen, csodálatos volt! :-)

Aztán senki nem hitt nekem, mindenki azt mondta, hogy á az csak egy szél lehetett, de a nőgyógyászom elhitte, mondta is, hogy a magzat 12 hetes korától már rendesen mozog, csak nem mindenki érzi.

januar 2011.10.12 15:19 | 20

A kisfiammal viszont 10-11 hétben voltam, mikor esténként, félálomban egyértelműen éreztem, hogy mocorog. Mintha egy kis egér kaparászott volna a hasamban.

2017. jan. 22. 16:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi lányok.akkor csak nem zakkantam meg :)
2017. jan. 23. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!