Érezhetem már a babát?
Szerintem simán érezheted.
Engem hülyének néztek néhányan, amikor mondtam, hogy a 14. héten érzem (első baba), köztük a védőnő is, mert ugye a tankönyvben nem ez van.
Közben kiderült, hogy fundusi a méhlepény, hasizmom pedig tuti nem túl erős, mert sosem edzettem, de nagyjából lapos volt a hasam a terhesség előtt, azóta a 16-17. hét környékén már a férjem is látta/érezte, amikor kinyomta magát. A védőnő hülyének néz.
oliv08 2011.10.12 14:10 | 9
Határozottam kapart a gyerek, de senki sem hitte el nekem a 14. héten.
Balikó Viktória 2011.10.12 14:35 | 14
Nekem első terhességemnél 12 hetes korban éreztem már a lányomat…Érdekes volt :) mintha morogna meg úszkálna..valami ilyesminek tudnám leírni
Farkasokkal táncoló 2011.10.12 15:10 | 19
Három és fél hónapos terhes voltam az első gyerekemmel, éppen a kádban ültem, és ellazultam a finom meleg vízben, amikor megéreztem az első rúgást. Nagyon határozott rúgás volt, a kád vize gyűrűzni kezdett azon a helyen, csodálatos volt! :-)
Aztán senki nem hitt nekem, mindenki azt mondta, hogy á az csak egy szél lehetett, de a nőgyógyászom elhitte, mondta is, hogy a magzat 12 hetes korától már rendesen mozog, csak nem mindenki érzi.
januar 2011.10.12 15:19 | 20
A kisfiammal viszont 10-11 hétben voltam, mikor esténként, félálomban egyértelműen éreztem, hogy mocorog. Mintha egy kis egér kaparászott volna a hasamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!