Kétszer barnázás a 7. héten, duphastont kaptam rá. Mikortól érezhetem biztonságban a babát?
Azt tudom, hogy 100%-ra nem lehet megmondani, csak valami olyasmire lennék kíváncsi, hogy esetleg az orvosa mondott-e ilyen esetben valamit, vagy hogy van-e általános vélekedés, hogy pl a 8. hétig a legrizikósabb, utána már egy fokkal jobb, 12. hét után meg aránylag meg lehet nyugodni
Tudom, hogy mindig lehet baj sajnos :(
Köszönöm!
Az orvos semmit nem tud mondani, mint ahogyan megjósolni sem lehet semmit.
Baj bármikor történhet, akár az elején, akár a közepén, de a végén is.
Viszont nekem is volt barnázásom, görcseim a terhességem legelején, én is kaptam Duphastont, teljesen rendben ment a terhességem, minden oké volt, már 5 és fél éves azóta a kisfiam.:)
Köszönöm nektek! Nekem szerencsére "csak" enyhe barnázás van, valamint feszítő érzés, de nem görcs, hematómát nem találtak, szóval nagyon nagyon reménykedem! De hiába mondják, hogy pihenni kell, ha egyszer itt van a család, a háztartás, a nagyobb gyerkőc...
Igyekszem sokat ülni, de azért főzni, mosni, mosogatni csak kell. Szerencsére a férjem segít, de azért tőle sem várhatom, hogy mindent megcsináljon.
Utolsó, ez megnyugtató.
Mondjuk több helyen olvastam 7-9. heti vetélésekről, de most igyekszem az ilyen témákat kerülni.
A szexszel hogy vagytok? Mert ilyenkor olyan vérbőség van odalent, hogy egy kis szextől simán lehet barnázni.
Mi is így jártunk annak idején a 8. héten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!