Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes terhesen strandra menni?

14 hetes terhesen strandra menni?

Figyelt kérdés
Nagyon hianyzik egy kis mozgas, habar soha nem sportoltam. Igy egy kis uszasra gondoltam csak. Fertozesekre soha nem voltam hajlamos, habar tudom, hogy terhesseg alatt ez valtozhat. Ti mit gondoltok?
2017. jan. 20. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem mennék, egyrészt a fertőzés miatt, másrészt nem pont most kezdenék el úszni terhesen. Miért nem mész jógára, sétálsz?
2017. jan. 20. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Tényleg változhat terhesség alatt de akkor se lesz mindenki hajlamos rá. Én biztosan nem mennék, mert én eleve az voltam. A helyedben megpróbálnám, de ha bármi szokatlant tapasztalsz utána pl folyásban, akkor azonnal menj dokihoz!
2017. jan. 20. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Most télen? Én nyáron voltam a terhesség elején, voltam strandon, igaz, inkább kint ültem.

Javasoltak canestent, canestenes tampont, na én bedugni nem akartam semmit, néha kint bekentem, de szerintem aki hajlamos fertőzésre, azt úgyse védi meg.

Ilyenkor megfázni is könnyebb, én attól is félnék. Hideg időben én terhestornára jártam.

2017. jan. 20. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:
nem mennék, nem vagy hajlamos oké, de egyszer legyen peched :(
2017. jan. 20. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:

A canestenes tamponnál nagyobb baromságot még életemben nem hallottam... nem előz meg semmit, ellenben TILOS Canestent a hüvelybe kenni (csak kívül lehet használni a krémet), ráadásul ha feleslegesen használják, csak rezisztencia alakakul ki. Nem tudom, ki találja ki ezeket a marhaságokat...

Kérdező, elvileg lehet úszni terhesen, ha zárt a méhszáj, gondolom, 14 hetes az, és nem vagy veszélyeztetett. Rengetegen járnak úszni, mert ugye a vízben kisebb a terhelés, ezért nagyon jó. De én őszintén szólva nem mernék, pont a fertőzések miatt. Még a Balcsiban nyáron inkább, de még ott se nagyon.

2017. jan. 20. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Én úsztam is meg nyáron a Balcsiban is fürödtem. Nekem az orvos engedélyezte, mert megkérdeztem, hogy lehet-e. Zárt volt a méhszájam veszélyeztetett se voltam.
2017. jan. 20. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!