9 hetes 5 napos vagyok, tegnap óta enyhén barnázgatok. Vélemények?
Ez tipikusan az, amit beirsz gyakorin keresobe es atfutod, lehet nem nagy gond, de lehet tragedia is, szoval ne itt vard a valaszokat es most mar a rakeresest is megsporoltam neked, hivd fel az orvosod.
Nalam veteles elojel volt, masnal meg csak megnoveltek a gyogyszert 3*2-re es elmult, harmadiknal csak pici fekvessel is elmult, neten keresztul senki nem tudja Nalad melyik. Telefon, orvos,majd vagy ugyelet vagy amit mond.
Drukkolok hogy minden rendben legyen!
Drukkolok neked, hogy minden oke legyen, nalam igy kezdodott a veteles, csak 8 hetesen.
Most a masodik terhessegemnel 7 hetesen barnaztam, rozsaszin folyasom volt, azonnal ugyelet, de nem talaltak semmi rosszat szerencsere, de utrogestant kellet szednem 3x2-ot, majd 3x1-et.
12+5hkm
szia!
Tudom, h nem szabad felülírni a doki véleményét, de nálam is 3*1 utrot írt fel a doki, az nem segített, utána egy másik doki nekem 3*2 mondott, szerinetem simán mehet annyi is, nem lesz tőle baj!
4 gyermekes anya
Első babámnál barnáztam, azonnal doki, írt fel utrot és másnapra elmúlt. Minden rendben volt. Második babámnál megint barnázás, azonnal orvos, UH-n hematoma látszott. Pihennem kellett. Utrot az elejétől szedtem. Minden rendben volt ekkor is.
Drukkolok! A pihenést pedig vedd komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!