Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek milyen nemű babám...

Szerintetek milyen nemű babám lesz?

Figyelt kérdés

Sokat hallodtam ezt azt,hogy tünetek alapján meg lehet állapítani a baba nemèt.

9 hetes vagyok.

Azt hallottam ,hogy aki inkább èdes szájú ès hányós volt terhessèga alatt akkor neki kislánya lett.

Ha kisfiú meg a sósat kívánja ès nincsenek olyan komolyabb ,erősebb tünetei.Ès lehet ,hogy ez csak ilyen elmèlet,de baráti körömbe aki már volt terhes többen is alátámasztották ,hogy velük úgy volt.

De magamon meg nem mondanám mert èn az èdeset ès a sósat is kívánom.Mikor melyiket.

Ès reggel rosszullèt van ,de mèg egyszer sem hánytam ,csak a fáradèkonyság a legerősebb jel.

Ha ilyen elmèlet szerint nèzzük akkor szerintetek milyen nemű lesz a babám?

2017. jan. 18. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csak babona. Hallotam olyat, akinel bejott ez a babona de olyat is akinel nem :) en 18 hetes vagyok, 6.hettol a 15.hetig minden nap hanytam, es meg most is visszajon ez a hanyas neha 2napokra. Eddig az edessegre ra sem birtam nezni, csak a sos cuccokat ettem. Most pedig sutemenyeket kivanok, epres dolgokat, illetve csokikat is.

Remelem jovoheten megtudjuk a nemet.

Ebbol nem hiszem hogy lehet a nemere kovetkeztetni.

Majd irj hogyha kiderult hogy kislany vagy kisfiu, erdekel! :)

Boldog babavarast!

2017. jan. 18. 17:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Még én sem tudom a babam nemét. De csakhogy cafoljam a leírtakat :) hánytam es a sosat kivanom.

Az ultrahang majd megmondja a "majdnem" tutit! Addig jo izgulast:)

2017. jan. 18. 17:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok.köszönöm. nektek is minden jót kívánok.

Már olyan izgatott vagyok ,alig várom ,hogy megtudjam milyen nemű,hogy már tudjam nèzegetni neki a cuccokat :*

2017. jan. 18. 17:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Hányinger, hányás, rosszullét. Édeset kívántam(mondjuk alapból édesszájú vagyok) és kislány lesz. :) Bár egyik ismerősömnek szintén sokat volt hányingere és ott pedig kisfiú lesz. :)

40hkm

2017. jan. 18. 17:13
 5/9 timszy25 ***** válasza:
Nekem ez a màsodik terhességem.A fiammal is meg most is 20-ik hétig hànyingerem volt,rosszullétek stb....Akkor se meg most vagyok nagyon kívànòs.És most kislàny lesz.Mindkét terhességem egyforma.
2017. jan. 18. 17:58
 6/9 anonim ***** válasza:
16.hétig hánytam,kívánom az édeset nagyon (sajnos cukros lettem így nem ehetem). A 4D szerint kislány. Nagyon kislányra vágyunk mindketten a férjemmel,így reméljük az is marad 😊28hkm
2017. jan. 18. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:

A fiamnál: nem is éreztem magam várandósnak, semmi tünetem nem volt. A sósat kívántam, édesre rá sem bírtam nézni.

Most lányt várok. az első 3 hónapban semmi tünetem nem volt, majd 2 hétig minden délelőttömet csoda, hogy túl éltem. Szabályosan rosszul voltam. Az édeset kívántam, de hihetetlen mennyiségben. Azóta meg csak úgy vagyok :)

Ami közös, hogy a jó fűszeres sült húsok azok jöhetnek.

De ezek a jelek sem garanciák, úgy sem mint a szódabikarbónás teszt. Csak türelem kell, hogy legyen.

További jó babavárást! :)

2017. jan. 18. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Lányomnál édeset kívántam és a tejfölt fokhagymával. :D Álom terhességem volt vele.

Most sósat,savanyúságot, savanyított tejtermékeket (főleg túró, joghurt) eszem. Az édességek közül csak a túrórudi, étcsokoládé és lekvárok. Vettem nagyon finom szaloncukrot tavaly és nem esik jól. Még nem tudjuk a nemét, de majd megírom. :)

2017. jan. 19. 06:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Na lányok, tudjátok már azóta a baba nemét?

1es vagyok, sajnos én még mindig nem, szégyellős a drága! :)

2017. febr. 16. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!