7 honapos múltam és még nem lássák, hogy a babám mien nemű. Mit tegyek hogy a kis babám át forduljon?
Figyelt kérdés
Valaki segitsen mar csak 2 honapom van hátra ès nem szeretnèm ha császárral lenne a kis babám.mit tegyek hogy at forduljon?2016. dec. 19. 15:57
1/8 anonim válasza:
Ha 7 hónapos múltál érthető hogy nem érthető amit írsz...
2/8 anonim válasza:
Nem tudom a farfekvésnek mi köze ahhoz hogy nem látják a nemét. Így is látható ha a gyerek megmutatja. Nem kell vele csinálni semmit! Van 2 hónapja megfordulni, ez rengeteg idő. Első gyerek? Mert ha nem akkor meg kell szülni spontán farosan is, legalábbis nálunk.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen első baba csak gondoltam valaki ír valamit hogy hogy segithetnèk ènis ebben a babámnak ..:/
2016. dec. 19. 16:16
4/8 anonim válasza:
te ebben nem tudsz segíteni. Ezt bízd a babádra. Van még 2 hónap hogy megforduljon, ez rengeteg idő. Ne idegeskedj !
5/8 A kérdező kommentje:
Hát remèlem megfordul mert már idegesìt ..
2016. dec. 19. 16:38
6/8 anonim válasza:
Mondanám, hogy előbb fejezd be az iskolát, utána vállalj gyereket, de azt hiszem, ezzel már elkéstem.
A császárnak semmi köze a baba neméhez, befordulni pedig az utolsó hetekben fog. Ha mégsem, akkor ha öreg, tapasztalt dokid van, akkor lehet, hogy megpróbálja megfordítani, de úgy hallottam az nem túl kellemes.
7/8 anonim válasza:
vasarolj olyan holmit ami se nem lanyos , se nem fius :)
8/8 anonim válasza:
Azert ez brutális... ahogy irsz, meg amit. Mi a jóisten köze van a gyerek nemének ahhoz, hogy merre van fejjel? Ha meg is fordul, nem biztos, hogy megmutatja magát te agyoniskolázott 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!