Egy napra kaptam időpontot genetikai UH-ra magánintézménybe és állami kórházba is, nem baj?
Figyelt kérdés
12. heti UH-t csinálnak meg kétszer egy nap, illetve vérvételt is. Nem probléma?2017. jan. 16. 14:56
11/12 anonim válasza:
Azt abszolút megértem, ha valaki többször megy, akár hetente, mert aggódik. De egy nap az elég butaság, legalább lenne egy hét különbség...no de persze nem lesz semmi bajotok tőle.
12/12 anonim válasza:
Üldözési mániád van? Senki nem mondta, hogy tb csaló lennél. Egyébként oda mész, ahova akarsz, és annyiszor, ahányszor csak akarsz, te kértél tanácsot, a szívuh-gal csak segíteni akartam, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!