Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy napra kaptam időpontot...

Egy napra kaptam időpontot genetikai UH-ra magánintézménybe és állami kórházba is, nem baj?

Figyelt kérdés
12. heti UH-t csinálnak meg kétszer egy nap, illetve vérvételt is. Nem probléma?
2017. jan. 16. 14:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
Azt abszolút megértem, ha valaki többször megy, akár hetente, mert aggódik. De egy nap az elég butaság, legalább lenne egy hét különbség...no de persze nem lesz semmi bajotok tőle.
2017. jan. 16. 18:10
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Üldözési mániád van? Senki nem mondta, hogy tb csaló lennél. Egyébként oda mész, ahova akarsz, és annyiszor, ahányszor csak akarsz, te kértél tanácsot, a szívuh-gal csak segíteni akartam, bocs.
2017. jan. 16. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!