Egy napra kaptam időpontot genetikai UH-ra magánintézménybe és állami kórházba is, nem baj?
A kórházi UH-ban annyira nem bízom, de az orvosom szeretné ha ott is megcsináltatnám a kórházban.
Több szem... Volt születési rendellenesség a családban, UH-n nem vettek észre egy szívrendellenességet. A pici fél évet élt, nekem megér ennyit...
Hát nem tudom, szerintem is hülyeség a kettő, de te tudod. Én csak egy helyre mennék, amiben bízom. Az orvosnak is el kell fogadnia azt az eredményt.
Ha volt fejlődési rendellenesség, akkor pedig egy negatív uh, de még a negatív kombinált teszt sem jelent semmit, nagyjából 90% a megbízhatósága, és ez ilyenkor nem elég, genetikai tanácsadásra fognak küldeni, ott meg amnicentézisre.
A kérdésemre köszönöm választ kaptam, az hogy milyen vizsgálatokra megyek azt magam dönteném el. Ugyanígy fogok eljárni a többi fontosabb Uh-nál is.
Senkinek nem kívánom azt a fél évet, és az utána következő gyász időszakot. Ne ezen múljon...
Emberek, tényleg ennyire bele kell szólni más életébe? Vagy ennyire nehéz megállni, hogy ne kotyogjatok bele? Mi van akkor, ha 2 helyre megy ultrahangra a kérdező? Én meg hetente jártam az első trimeszterben ultrahangra, mert aggódtam És akkor mi van? Ki lett ettől szegényebb, vagy kinek lett kevesebb szabadideje?
Most komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!