Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehetett három keresztes...

Mitől lehetett három keresztes a vizeletem? (cukor)

Figyelt kérdés
Nagyon megettem volna a csöves kukoricát, tegnap végre tudtunk venni (fagyasztottat), és azt vacsoráztam. Viszont elég beteg vagyok, reggel semmi hangom nem volt, megettem egy Halls cukorkát (Strepsilst vagy Mebucaint nem mertem.). Eddig semmi gond nem volt, de most megijedtem. Majd 20-án megyek cukorterhelésesre, aggódjak?
2010. máj. 5. 15:09
 1/10 anonim ***** válasza:

szerintem aggódj. Sok a cukrod. Azt jelenti a 3+++ a vizeletben.

bocs ha nyers vagyok.

2010. máj. 5. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Mi köze a 3+++nek a csöves kukoricához és a torokfájásodhoz?!

A vizeletben lévő cukor még nem biztos hogy terhességi diabétesz, de a 3+++ azért gyanús.... próbálj diétázni a vizsgálatig, csak úgy nagy vonalakban: kerüld a cukrot és a fehér kenyeret-tésztát.

2010. máj. 5. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:

A cukrot nem +++-ben mérik.

Az a fehérje.

A cukornak számbeli mértéke van.

2010. máj. 5. 15:37
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Minden második héten járok terhesgondozásra, eddig mindig negatív volt. De akkor hirtelen hogyhogy így megugrott?

2010. máj. 5. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
A csöves kukoricának és a cukorkának semmi köze a 3+ - hez. Bárminemű gyulladásra utalhat a szervezetedben. Nekem akkor lett "keresztes" a vizeletem, amikor hánytam sokat a terhesség elején, és kiszáradtam kicsit. A következő eredményem negatív lett. Ne aggódj! :-)
2010. máj. 5. 15:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Elképzelhető hogy a cukorka okozta.Én is jártam igy még az elején,előtte bepalacsintáztam,és cukros lett a vizeletem.Kérdezték ettem e vmi édeset.Azóta odafigyelek erre,és minden rendben van.Nem biztos hogy baj van nyugi!
2010. máj. 5. 15:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem a fehérje lett + ?
2010. máj. 5. 16:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Úgy jött ki a védőnőm, hogy 3+ a cukor.
2010. máj. 5. 16:40
 9/10 anonim ***** válasza:
És őt nem kérdezted? Mit mondott rá?
2010. máj. 5. 16:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Dokit kérdeztem, ő a Halls-t mondta, a védőnőm elég szerencsétlen. A saját orvosomhoz csak 20-án megyek, azért gondoltam, addig megkérdezlek Titeket, több szem többet lát alapon.
2010. máj. 5. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!