Jelenthet ez bajt?
December 28án voltam orvosnál akkor volt 10 mm és szivhang is, a párom és én azóta kétszer elégítettük ki egymást és mikor nekem volt orgazmusom akkor begörcsölt a hasam mindkétszer, ma volt a 3alkalom és most meg semmi görcsölés nem volt. Nagyon izgulok hogy vajon minden rendben van-e a babával. Legközelebb február 1-jén megyek orvoshoz.
10 hetes vagyok
Nekem is.folyamatosan görcsölget a hasam. Nem elviselhetetlenül hanem csak picit. Utánanéztem ilyenmértékű görcsöl nem utalnak bajra. Egyszerűen van akinek a tunetek közé tartoznak. Alltalában a 12.hétre elmúlnak.
Eddig a szexuális életünk nem válltozott. Ugyanannyit és ugyanúgy vagyunk együtt. Van hogy utana nekem is kemény a hasam és pici görcsök vannak. Lefekszem betakarózok és elmúlik.
neked lehet azert múlt el mert lassan közeledsz a 12. Hethez :)
Szedj magnéziumot.
A szex mehet, ha nem, akkor majd az orvos szól, hogy tilos. Normál terhességben semmi gondot nem okoz. Á görcs is normális, az orgazmus növeli a verboseget, ez szintén nem baj.
Ez a negyedik terhessegem, még sosem voltam eltiltva a szextől. Most is 2-3 naponta együtt vagyunk a férjemmel, pedig a nagy hasam miatt ez egyre nagyobb kihívás. :)
Nyugi, nem kell mindenen parázni.
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!