Ez bajt jelent?
17 hetes vagyok epp, mar kis gombolyu a pocim. De mikor a hatamon fekszem semmi nem latszik. Ha reggel felkelek akkor sem ugy nez ki, mint delutan vagy este, olyan mintha "osszeesne".
Most ez normalis hogy igy van? Nagyon szurkal a hasam, illetve az oldalamba is a csipocsonthoz.
Lehet hogy most fog hirtelen noni a pocim? Tapasztalatokra vagyok kivancsi, elso babam ezert kicsit aggodalmas vagyok.
Én is hasonlóan vagyok, 16 hetesen.
Gondlom, hogy már nincs annyi helye a gyomromnak és a beleimnek, ezért amikor eszem jelentősen nő, míg nem terhesen nem nagyon változott egy-egy bekajálás után.
Reggel és ha lefekszem hanyatt látszik azért valamennyire, de nem nagyon.
Ha erősebben görcsölsz azért az jelezd az orvosodnak mindenképp.
# 1 vagyok.
A legtöbb ismerősömnek a 20. hét környékén kezdett el látszani (nem télikabátban). De sok függ a testalkattól (magasság, súly) és a lepény elhelyezkedésétől.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Sose lett igazán nagy hasam, a szülésre se. Pedig alacsony vagyok, a babám 3 kilós lett. Amikor 36. hét körül voltam a kismamalaborban az utolsó vérvételen, a 24 hetes cukorterheléseseknek nem volt sokkal kisebb hasa, mint nekem. Én is vártam, hogy majd hirtelen nő nagyot, de előbb jött a szülés.
17 hetesen a méhed épp csak elhagyta a szeméremcsont vonalát. Bármekkora hasad lehet még. Amúgy meg semmi jelentősége a hasméretnek, csak a magzat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!