9 hetes ikerterhesen sincs még terhességi tünetem? Bajt jelenthet?
Köszönöm a 'kedves' választ! Valószínűleg te is 6 évet vártál rá, innen ez a nagy empátia...
Hidd el, szívesen cserélnék veled, mert akkor az én terhességem is úgy menne, ahogy a 'nagy könyvben meg van írva'. Mert, hogy azt tekintik 'normálisnak', ha a terhességnek tünetei vannak. És én szeretnék a sok viszontagság után 'normális' terhességet, visszajelzéseket a testemtől, hogy minden rendben van-e. Így sokkal több a bizonytalanság.
Hidd el, ha holnaptól egycsapásra megszűnnének a tüneteid, onnantól kezdenél el igazán aggódni...
Én teljesen megértem a kérdezőt, nekem vannak tüneteim, mégis aggódom, mert egy már elment.
Ráadásul az ikerterhesség veszélyes üzem.
Kérdező, ha eddig nem voltak tüneteid, szerintem nem baj, hogy továbbra sincsenek. Akinek vannak, állítólag pont ilyenkor kezdenek javulni, de nekem mondjuk csak cseréldőtek. Egyszer ez a bajom, egyszer meg az...
De még simán jöhet valami neked is, még ha a hányást ki is hagytad. :) Ha nagyon aggódsz, menj el magánrendelésre, ott olyan gyakran csinálnak neked uh-t, amilyen gyakran csak szeretnéd (kifizetni)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!