Bajt jelezhet, ha enyhültek a tüneteim?
9+5 hetes kismama vagyok. Tegnap óta nem feszül úgy a mellem, mint eddig. Nem múlt el, de határozottan enyhült. Sokszor volt kajaundorom, hányingerem, most azt sem érzem. valamint kB azóta jobban feszül, szúrkál a hasam. Magnéziumot veszek be, olyankor jobb lesz.
Tavasszal 10 hetesen halt el egy terhességem. Most 2 hetente járok uh-ra. Legközelebb kedden. 2*2 Utrogestan-t szedek. Nagyon félek, hogy újra elveszíthetem a babámat.
Először is nyugi! Minden terhesség más!
Te megteszel mindent, ami lehetséges, hogy a baba rendben legyen!
A tünetek nem függnek ennyire szorosan össze a baba állapotával. Nekem pont fordítva volt, a nem fejlődő terhessegem utolsó percéig, a vetélés indulásáig megvoltak a tünetek.
Nem lesz semmi baj!
Tudom milyen érzés, mert nekem is volt vetélésem, bár korábban. Azt mondják sokan, ha a az előző vetélési koron túllépünk, akkor nagy eséllyel nem lesz baj.
Nincs sok hátra neked, de a tünetek enyhülése normális, nekem 8. héttől kezdtek, azóta változó hogy vagyok, kb heti egyszer fáj úgy a mellem mint az elején amúgy csak ritkán érzem, de mégis minden rendben. Ha nagyon aggódsz csináltass egy uh-t sztk-ba. Én is voltam 10 hetesen... Kedden már a 12 hetesre megyek és én is félek...
De nyugalom beszélgess a babáddal, hogy szépen növekedjen és nyár végén találkoztok :)
Csak a jóra gondolj és bízz a picuriban.
Kitartás és minden rendben lesz!
11hkm
Köszönöm a megnyugtató szavakat!
Azóta volt, hogy újra erősebbek voltak a tüneteim, majd enyhébbek. Csak az előzőek miatt sokat idegeskedek, figyelek minden apróságra, ez tény. Nehéz azok után pozitívnak maradni... :/
Holnap este megyek uh-ra! Remélem, hogy minden a lehető legnagyobb rendben!
2-es válaszoló, rendben volt a 12 hetes uh?
Örülök, hogy veletek minden rendben :)
Én holnap megyek a 12. hetire, remélem minden ok lesz :) Majd jelentkezem és köszönöm kérdésed :)
Minden rendben velünk. :) Sokat nőtt a két hét alatt. Jó volt látni az uh képernyőn, ahogy mozgolódik. :)
Remélem a 12 hetes uh is jól sikerült utolsó válaszoló!
Szia! Igen megvolt tegnap az uh és ilyen cuki dolgot mi még sose láttunk :D Hiába láttam pár videót :) Ő a miénk :)
80%-ra fiút tippeltek, párom nagyon boldog volt én egy picit csalódott, mert régóta kislányt szeretnék :) De örülök a kis egészséges fiúcskának is :) Főleg, hogy párom mennyire boldog volt :)
Szóval, ha kukacos hát kukacos :D Csak a fiúnevekkel megvagyunk lőve, remélem hamar találunk neki valami jót :)
Jó egészséget nektek is növögessen a kicsi csoda :)
12hkm :D
Gratulálok! :)
Már van egy lányom is. A 12 hetes uh volt a legjobb élményünk nekünk is. Akkor még úgy egészben látod a képernyőn, nagyon látványos. Utána pedig a 4D. :)
Igen, a fiú nevekkel én is gondban lennék, pedig most nagyon fiút érzek. De tényleg az a legfontosabb, hogy egészségesek legyenek!
Vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!