Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes vagyok. Úgy érzem,...

7 hetes vagyok. Úgy érzem, mintha kicsit enyhültek volna a tüneteim. Ez normális?

Figyelt kérdés
Eddig annyira fájt a mellem, hogy ráfeküdni sem bírtam, mostmár viszont szinte alig fáj. Igaz feszes, de nem úgy mint eddig. A menzi.szerű hasfájások sem jelentkeztek vagy 2 napja, pedig eddig nagyon fájt. Csak nincs v.mi baj?
2009. máj. 8. 07:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne aggódj! Én 8 hetes vagyok és egyik nap minden bajom van,. utánna két napig semmi és én is megijedek. De utánna valamelyik tünet megint felerősödik. Nem kell, hogy minden nap egyformán érezz valamennyi tünetet. Tudom idegesítő én is frászt kapok tőle.

Azért ha mondjuk 1 hétig semmi tüneted nincs, akkor érdemes a dokit felkeresni.

Sok sikert!

2009. máj. 8. 08:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia,

Nyugi!!Biztosan minden ok.Én nagyon nehezen viseltem az első 4 hónapot..Kitartóan voltam rosszul és fájt minden porcikám.Nekem sem minden nap voltak tüneteim és amikor végre jobb lett,akkor 3 nap múlva megint kezdődött..:-d

Azt viszont észrevettem,hogy nagyban befolyásolja az,hogy milyen melltartót veszek fel(próbáltam kerülni a kosarasokat és inkább beszereztem szoptatós melltartót),vagy mit eszek előző nap.Ráadásul párosult a mindjárt megjön aminek nem kéne érzéssel.De az orvosom megnyugtatott,hogy ez általában mindenkivel így van.Nem minden terhesség,vagy terhességi nap egyforma.Valószínűleg neked is csak erről van szó.Ne hajszold bele magad a rossz gondolatokba!

Szorítok nektek!

Gondtalan babavárást.

Üdv.23 hetes haspók:-D

2009. máj. 8. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!